Харчова безпека 2021

Харчова безпека 2021

В 2021 році PROFI CLUB з Anna Blokhina та Фабрика решений з Облак Вікторія провели вже 4 практикумів з харчової безпеки для виробників харчової продукції.

Практикум: Харчова безпека - 2021р. Київ - Харків - Одеса - Дніпро

Компанія PROFI CLUB з Anna Blokhina.

Наш практикум для: виробників харчових і харчопереробних підприємств, технологів, фахівців з якості, юристів і власників бізнесу і фахівців, які планують виробляти харчову продукцію.

Програма навчання включає в себе 5 блоків:

  •  основи законодавства про безпеку харчових продуктів
  •  вимоги до готової продукції, маркування, супровідної документації
  •  вимоги до приміщень, інфраструктурі, обладнання, персоналу, документації
  •  навчання персоналу, HACCP-впровадження, документація і аудити
  •  проходження перевірок Держслужбою Програма включає теоретичну частину, практичні рекомендації, розбирання кейсів, відповіді на питання

Ми підготували для учасників:
📌 іменний сертифікат  PROFI.CLUB

📌 матеріали в електронному вигляді

☎️ Питання за телефонами: [відкрити контакти](063) 701-34-16 (067) 564-38-54 viber / telegram
📌 Для реєстрації:    bit.ly/3e1s8gz


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини