Курс з МФСЗ: Нове в МСФЗ-2021. Міжнародні стандарти бухобліку" відбудеться в м.Харкові у вересні - жовтні 2021р!

Курс з МФСЗ: Нове в МСФЗ-2021. Міжнародні стандарти бухобліку" відбудеться в м.Харкові у вересні - жовтні 2021р!

Подача звітності по МСФО з 2012 року обов'язкова для акціонерних компаній. І питання переходу на Міжнародні стандарти обліку і звітності для товариств з обмеженою відповідальністю - швидше за все, тільки питання часу.

Багато підприємств сьогодні здійснюють діяльність не тільки на внутрішньому, а й на зовнішньому ринку. Крім того, будь-яка фірма хоче бути приваблива для інвесторів і відкрита для розширення своїх ділових зв'язків і можливостей. В такому випадку підприємствам необхідно переходити на принципи обліку та звітності за Міжнародними стандартами (МСБО та МСФЗ), які регламентують принципи обліку, прийняті і зрозумілі користувачам звітності в усьому світі.

Також слід зазначити, що подача звітності по МСФО з 2012 року обов'язкове для акціонерних компаній. І питання переходу на Міжнародні стандарти обліку і звітності для товариств з обмеженою відповідальністю - швидше за все, тільки питання часу.

А отже, треба відповідати вимогам часу та мати фахівців відповідного рівня!

НЦ "Школа успішного бізнесу" пропонує Програму розвитку для фінансистів, бухгалтерів, економістів: «МІЖНАРОДНІ СТАНДАРТИ ФІНАНСОВОЇ ЗВІТНОСТІ» ( "Нове в МСФЗ-2021: Міжнародні стандарти бухобліку"), яка відбудеться  в м.Харкові у вересні - жовтні 2021р!

Група до 10 чоловік.

Тривалість курсу - 25 годин.

Бізнес - тренер:

Матвієнко Наталія Петрівна практикуючий бухгалтер; Професійна кваліфікація, сертифікат САР / CIPA; Диплом ДипІФР 2018 р .; Сертифікат аудитора 2018 р.

Реєстрацю вже розпочато - долучайтеся!

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання і докладна інформація

за телефонами[відкрити контакти](096)210 86 20[відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063) 148 46 18,

напишіть нам: [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини