Запрошуємо на підготовку у НЦ "Школа успішного бізнесу" до тестів СІМА !

Запрошуємо на підготовку у НЦ "Школа успішного бізнесу" до тестів СІМА !

Навчання проводиться у формі лекцій і практичних семінарів, що проводяться викладачем, а також домашніх завдань, що здійснюється за допомогою навчальних матеріалів, підготовлених центром СІМА і лектором занять.

Як ви знаєте, міжнародна сертифікація CIMA націлена на фахівців з управлінського обліку та консалтингу, фінансових директорів, фінансових менеджерів, аудиторів, а також менеджерів вищої і середньої ланки компаній, які планують будувати кар'єру в області управлінського обліку і звітності, бюджетування, планування і управління фінансуванням компаній. А значить, бажають (їм необхідно) отримати міжнародний диплом фахівця в області управлінського обліку. Отже, їм необхідно отримати відповідну підготовку та успішно здати тести з міжнародної сертифікації.

Звичайно, можна готуватися самостійно, звичайно, існує кілька центрів, де проходить відповідна підготовка, вибирати вам - час ще є: тести будуть в грудні ... Але погодьтеся, що готуватися з професіоналами, які допомогли вже кільком десяткам "студентів" отримати диплом, значно надійніше?..

У нашому центрі "Школа успішного бізнесу" навчання проводиться у формі лекцій і практичних семінарів, що проводяться викладачем, а також домашніх завдань, що здійснюється за допомогою навчальних матеріалів, підготовлених центром СІМА і лектором занять.

Заняття проходять ОН-ЛАЙН і ОФФ-ЛАЙН:

  • викладачі дають матеріал в структурованій формі, дозволяючи студентам економити час на вивчення навчальних матеріалів (а для даної кваліфікації вони дуже об'ємні).
  • студенти здобувають не тільки теоретичні знання, а й опановують практичними навичками, необхідними для успішного проходження іспитів і отримання сертифікату.
  • навчання в групі дозволяє більш серйозно готуватися і стимулює самоорганізацію у конкретного фахівця.
  • Лектор - це викладач-тренер з управлінського і фінансового обліку міжнародних сертифікацій САР / CIPA, CIMA; має сертифікати САР / CIPA, CIMA і Дипломом CIMA "Управління ефективністю бізнесу" (рус) .

Приєднуйтесь до групи і успішно здавайте тести!

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу» Ольга Миколаївна Зіоменко, член ФПБАУ.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання та докладна інформація  за телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20[відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063) 148 46 18пишить нам: [відкрити контакти][email protected]

 Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини