Facility management – управління інфраструктурою об’єктів - ISO 41001. Запрошуємо на семінар!

Щоб збільшити термін служби активів, підвищити енергоефективність та заощадити кошти (адже у більшості витрати на утримання становлять від 10 до 25 відсотків загальних операційних витрат) потрібна ефективна система управління інфраструктурою

Facility management – управління інфраструктурою об’єктів - ISO 41001

Офісні будівлі, будівлі навчальних закладів, житлові, промислові та громадські будівлі разом з системами забезпечення потребують обслуговування.

Керівники таких об’єктів роблять більше, ніж просто керуючи заміною лампочок, прибиранням та реагуванням на поломки обладнання. Вони також допомагають керівникам підприємств та організацій максимально збільшити термін служби активів, забезпечити дотримання правил безпеки, підвищити енергоефективність та потенційно заощадити великі кошти, так як у більшості галузей витрати на утримання становлять від 10 до 25 відсотків загальних операційних витрат. Тому ефективність технічного обслуговування інфраструктури є важливим фактором у цьому, оскільки зазвичай більше половини вартості становить праця. Підвищення ефективності технічного обслуговування позитивно впливає на надійність, тому компанії можуть скоротити витрати, не ризикуючи при цьому.

Є міжнародний стандарт ISO 41001 "Управління інфраструктурою організації - Системи менеджменту - Вимоги і настанова з використання" покликаний допомогти усім зацікавленим сторонам розробити та впровадити систему управління інфраструктурою.

Наш косультаційний семінар присвячений цим питанням.

Семінар - для керівників та фахівців, які займаються управлінням інфраструктурою, включаючи управляючі компанії, які віжповідальні за управління інфраструктурою об'єктів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини