Нові навчальні програми для бізнесу

Нові навчальні програми для бізнесу

Ще минулого тижня команда Центр бізнес-технологій ТОТ підкоряла чергові гірські вершини Карпат, надихалась видами Прикарпаття та заряджалась світанками, а завтра вже корпоративне навчання з менеджменту, що правда на Закарпатті.

Команда Центр бізнес-технологій ТОТ у ресурсі й, як ніколи, готова до нового бізнес сезону. Навчальний графік у вересні дуже щільний на корпоративне навчання, але ми підготували відразу 2 нові програми у відкритому форматі.

Як завжди, відкритті програми – це поєднання та систематизація кращого практичного досвіду, отриманого в результаті реалізації наших проєктів, у тому числі від наших закордонних партнерів, їх адаптація в реаліях бізнесу в Україні та помножена на впевненість, що ми можемо краще).

Пропонуємо Вашій увазі програми "Стратегічні закупівлі" та "Організація й економіка виробництва", детальніше на сайті компанії.

У новому бізнес сезоні багато запитів на навчальні програми з управління змінами, управління ризиками, менеджменту для керівників, LEAN інструментів, категорійного менеджменту та дизайн-мислення. Не здають своїх позицій і навчальні програми з фінансів, логістики та Agile (який в цьому році підкріплений сертифікатом Agile Project Management від APMG International - Great Britain, провайдер OMEC) та досвід і практика пошуку інформації від нашої стратегічної партнерки Елліни Шнурко-Табакової. 

Місія нашого Центру – допомагати організаціям досягати успіхів, високого рівня ефективності й сталого розвитку в довгостроковій перспективі завдяки постійному навчанню співробітників кращим бізнес-практикам і реалізації ефективних консалтингових проєктів.

Команда ЦБТ ТОТ – ми знаємо, про що говоримо. www.tot.com.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини