Готуємо до тестування з СІМА- ви з нами?

Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний ріст, перетворитися з бухгалтера в директора або власника бізнесу.

Професійно зростати необхідно в будь-який час. Але саме зараз робити це вигідніше.

 Настала пора осягати всі тонкощі фінансового менеджменту та управлінського обліку.

У НЦ " Школа успішного бізнесу" розпочато курс підготовки до тестування на міжнародну кваліфікацію СІМА. Цей курс дозволить вам продовжити кар'єрний ріст, перетворитися з бухгалтера в директора або власника бізнесу. Адже більшість нинішніх директорів займають свої посади саме завдяки тому, що колись навчилися управляти фінансами і успішно склали іспити для отримання диплома СІМА DipPM (rus). 

Тренінги спрямовані на підвищення кваліфікації фінансових керівників, керівників підприємств, а також бухгалтерів, фінансистів, економістів, аудиторів, які бажають підвищити свою кваліфікацію до рівня СIMA. 

Диплом СІМА DipPM (rus) ─ вагомий аргумент у вашому резюме.

На відміну від бухгалтерських кваліфікацій, які фокусуються на виключно фінансових аспектах, внутрішньому аудиті та податковому обліку, CIMA готує авторитетних професіоналів для стрімкого розвитку кар'єри в бізнесі.

Навчання проводиться у формі лекцій і практичних семінарів, що проводяться викладачем, а також самостійної підготовки, здійснюваної за допомогою навчальних матеріалів.

Заняття проходять ОН-ЛАЙН і ОФФ-ЛАЙН, готуємо до тестів російської кваліфікації, які проходять 2 рази на рік: у травні та листопаді(грудні).

Вся необхідна інформація та Реєстрація на курс

по E-mail: [відкрити контакти][email protected]
або  за телефонами: [відкрити контакти]+38(096)210 86 20[відкрити контакти]+38(099)214 67 72[відкрити контакти]+38(063)148 46 18 - Ольга Миколаївна

Ви з нами?


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини