Підготовка до екзамену - 2021 на диплом АССА ДипІФР триває!

Підготовка до екзамену - 2021 на диплом АССА ДипІФР триває!

Два рази на рік (червень і грудень) кандидати можуть зареєструватися для складання кваліфікаційного іспиту ДипІФР в одному з центрів АТС International.Тривалість навчання - 13 семінарів: 120 академічних годин. - це найбільш широка і повна підготовка!

Кваліфікація Диплом з Міжнародної Фінансової Звітності (ДипІФР) була розроблена і встановлена ​​ACCA для підвищення рівня знань в області МСФЗ. Попит на фахівців з таким дипломом збільшився і збільшується з кожим роком!

Два рази на рік (червень і грудень) кандидати можуть зареєструватися для складання кваліфікаційного іспиту ДипІФР в одному з центрів АТС International і отримати Диплом АССА ДипІФР! 

А допомогти в підготовці та успішному складанні іспиту можуть викладачі нашого навчального центру "Школа успішного бізнесу"!

В результаті навчання за програмою ДипІФР слухачі:

  • навчаться формувати професійне судження і застосовувати міжнародні стандарти фінансової звітності на практиці;
  • зможуть підготувати фінансову звітність з відповідно до міжнародних стандартів фінансової звітності, а також іншими нормативними актами Комітету з інтерпретації міжнародної фінансової звітності;
  • зможуть підготувати консолідовану фінансову звітність, включаючи дочірні підприємства, підприємства з пайовою участю та спільні підприємства, 
  • а головне, Скласти іспит та Отримати  найпрестижніший диплом за МСФЗ з першого разу!

Реєстрація на навчання і докладна інформація по підготовці до іспиту

за  телефонами:  [відкрити контакти]+38(096)210 86 20,[відкрити контакти]+38(099)214 67 72[відкрити контакти]+38(063)148 46 18.

 Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу» Ольга Миколаївна Зіоменко, член ФПБАУ.

Лектора: сертифіковані викладачі - сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини