Критичне мислення. Critical thinking. Критическое мышление. Залишайте заявки!

Чому кожному потрібно критичне мислення? Щоб краще жити й працювати. Ще й тому, що WEF (Всесвітній економічний форум) на одне з чільних місць ставить наявність у працівника критичного мислення.

Критичне мислення. Critical thinking. Критическое мышление

Критичне мислення, ключові показники діяльності, критичні індикатори успіху, критичні індикатори ризиків, прийняття рішень в умовах невизначеності - ці теми є актуальними для любої організації.

Те, що люди нездатні передбачати наслідки рішень, які вони приймають, часто призводить до катастрофічних результатів, не тільки для людини (чи групи людей), яка приймає рішення, а й для багатьох інших людей.

Застосування людьми критичного мислення необхідне в любій організації (державній чи приватній). Але перш за все потрібно навчити людей приймати правильні рішення, розвивати їх критичне мислення. 

Невикористання або нестача критичного мислення сприяють:

  • неефективності роботи;
  • матеріальним та фінансовим втратам;
  • неадекватним методам управління;
  • передачі недостовірної інформації;
  • поганим рішенням…

Вважається, що у складі ядра ​​критичного мислення є: інтерпретація, аналіз, оцінка, умовивід, пояснення і саморегуляція. 

Про учасні моделі прийняття рішень людиною, форми самооцінки критичного мислення у власному способі мислення, анкети оцінки критичного мислення, а також про процеси і стандарти, які допомагають приймати рішення – у нашому консультаційному семінарі: "Критичне мислення - використання в організації".

У випадку зацікавленості - записуйтесь в лист очікування: [відкрити контакти][email protected] .

В темі листа вкажіть: Критичне мислення або Critical thinking або Критическое мышление.

ТОВ "ВАТТ" - надійний консультаційний та тренінговий партнер


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини