Обчислення вуглецевого сліду продукції. Вычисление углеродного следа продукции

У вас при експорті вашої продукції ще не запитали про вуглецевий слід продукції та / або вашої фірми? Готуйтеся - ця вимога вже на вашому порозі.У вас при экспорте вашей продукции еще не спросили об углеродном следе продукции и/или вашей фирмы?

Обчислення вуглецевого сліду продукції являє собою складну комплексну задачу. І вам треба вирішити, чи впораєтеся ви з цим завданням самі чи будете залучати консультантів.

Вимірювання вуглецевого сліду проводяться в компаніях, які бажають виділити і продати свою продукцію на ринку. І інформування споживачів про це - дуже важливе.

Умови отримання так званих «зелених кредитів» враховують і наявність інформації від позичальника про його вуглецевий слід.

Принципи, вимоги та рекомендації щодо кількісної оцінки якості та інформування про вуглецевий слід продукції викладені в міжнародному стандарті ISO / TS 14067 і допоможуть компаніям обчислити вуглецевий слід своєї продукції і повідомити споживачам, банкам і суспільству про ці результати.

У випадку зацікавленості — записуйтесь в лист очікування: [відкрити контакти][email protected] 

В темі листа вкажіть: Вуглецевий слід або Углеродный след.

ТОВ "ВАТТ" — надійний консультаційний та тренінговий партнер.

У вас при экспорте вашей продукции еще не спросили об углеродном следе продукции и/или вашей фирмы? Готовьтесь – это требование уже на вашем пороге. 

Вычисление углеродного следа продукции представляет собой сложную комплексную задачу. И вам надо решить, справитесь ли вы с этой задачей сами или будете привлекать консультантов. 

Измерения углеродного следа проводятся в компаниях, желающих выделить и продать свою продукцию на рынке. Иинформирование потребителей об этом очень важно.

Условия получения так называемых «зеленых кредитов» учитывают и наличие информации от заемщика о его углеродном следе.

Принципы, требования и рекомендации по количественной оценке и информированию о углеродном следе продукции изложены в международном стандарте ISO/TS 14067 и помогут компаниям вычислить углеродный след своей продукции и сообщить потребителям, банкам и обществу об этих результатах.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини