Прийми участь в тренінгу з найкращими лідерами сучасного менеджменту 11-13 листопада. Використовуй метод 4D Systems NASA

Кардинально новий підхід від інженера та керівника NASA.

Вітаємо! Тепер Ви маєте доступ до найефективнішої, сучасної та унікальної методики з управління командами. Підхід: «Роби як я!» — є абсолютно застраілимзастарілим, оскільки. Так як не існує жодної ідентичної ситуації в роботі з людьми.

Тому, як сучасному Лідеру, Вам необхідно успішно оволодіти методами, за допомогою яких Ви зможете діяти компетентно, незалежно від ситуації та досвіду.

Метод «4D Systems» довів свою ефективність в командах в NASA та впроваджується в таких компаніях, як Boeing, Ford, Lockheed Martin, General Electric, NASA та інші інших (або ін.).

Цю систему вже більше ніж 25 років впроваджують компанії в США, Японії, Німеччині та Китаї, а тепер і в Україні.

У 2007 році методика «4D Systems» отримала премію ICF, як "Найкраща система командоутворення". Вона довела свою ефективність тим, що повертає вкладені інвестиції в навчання.

Що насправді є самим складним найскладнішим в роботі з людьми? Це вміння впливати на їх поведінку; вміння керувати людським фактором й впливати на те, чого інші, на жаль, не помічають, або не хочуть помічати та бояться обговорювати (це т.з. "слони в кімнаті").

Які ж переваги Вашої участі у наших тренінгових навчаннях?

Ми пропонуємо навчальну програму для сучасних лідерів, які керують професійними, проєктними, віртуальними та крос-культурними командами, а також та специфічними командами (вченими, програмістами, дизайнерами, лікарями).

Цей тренінг для Лідерів, які мріють професійно керувати результативністю команд та працювати в крутих проєктах, отримувати високий дохід та швидко рухатися по кар’єрі.

4D Systems — метод підвищення продуктивності Лідера, який зможе допоможе розв'язувати проблеми через зміну мислення та поведінки команди.

Разом з «4D Systems» Ви станете потужним інструментом для вимірювання продуктивності вашої  команди та особистої продуктивності. Методика унікальна тим, що використовує чіткі вимірювані показники соціально-психологічних процесів у колективі, за допомогою яких Ви, як лідер, маєте можливість прийняти правильні рішення та сфокусуватись на вирішенні конкретних проблем з підвищення ефективності вашої команди.


Тренінг проходить в форматі командних ігор та кейсів з реалізації проєктів, вправ, тестів, відеоаналізу та мінілекцій.

«Яскрава особистість, яка вміє працювати з командою, врятує світ!»
 Rogearson coach center.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини