Досвід Trassir у впровадженні систем відеоаналітики для ритейлу

Досвід Trassir у впровадженні систем відеоаналітики для ритейлу

Компанія Trassir спільно з партнерами VERNA та HPE Aruba провела семінар для замовників сфери ритейлу у Харкові.

Головна тема зустрічі — впровадження систем нейромережевої відеоаналітики для підвищення операційної ефективності і безпеки в роздрібних мережах. 

Системи касового контролю та контролю черг, контроль наповненості полиць, підрахунок відвідувачів, системи розпізнавання осіб для виявлення небажаних гостей, інтелектуальний Wi-Fi і системи навігації в торгових центрах, системи контролю присутності персоналу, біометричні системи контролю доступу — продукти для ритейлу, які були презентовані в рамках семінару.  

Дмитро Хмарський, технічний директор компанії «Trassir ЄС», поділився досвідом успішного впровадження модулю контролю наповненості полок товарами Trassir Shelf Detector у харківських супермаркетах «Сім23».  

«Використання детектора пустих полиць дозволяє торговельним мережам підвищити виручку в середньому на 5% по кожній категорії товару і сьогодні чимало наших клієнтів використовують цей інтелектуальний модуль. 

Також ми маємо значний досвід у впровадженні модулей касової аналітики. Контроль касових операцій дає можливість торгівельним мережам максимально скоротити втрати, пов’язані з крадіжками касирів та персоналу. 

І третій продукт, яких найбільш затребуваний у наших замовників, — це модуль підрахунку відвідувачів. За його допомогою ви можете контролювати кількість людей у магазині, підраховувати трафік, періоди пікового навантаження, а також, що найбільш цікаве, — підраховувати конверсію торгівельної точки, за умови встановлення системи контролю касових операцій. 

Серед наших реалізованих проєктів в сфері рітейлу такі роздрібні мережі, як КОЛО, МегаМаркет, маркет Пчілка, ЗаТак, ВелМарт, ЛотОк, Люксоптика, 33кв.м, Brocard, Comfy, Eldorado, Eva, Prostor, Goodwine», — зауважив Дмитро Хмарський. 

Також в рамках семінару відбувся розіграш подарунка серед учасників — IP-камера Trassir. Вітаємо переможця.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини