Приєднуйтесь до безкоштовних вебінарів для фінансистів!

Приєднуйтесь до безкоштовних вебінарів для фінансистів!

Асоціація AICPA/CIMA, Workday та Deloitte запрошують

Допоможіть своїй фінансовій організації отримати #FutureReady за допомогою цих двох безкоштовних веб-семінарів від Workday, Deloitte та AICPA.

Перший — завтра, 3 листопада, о 10:00 за східноєвропейським часом, на сайті Frictionless Finance: https://bit.ly/3w8YY9v.

Фінансові організації, готові до майбутнього, мають дві спільні риси: вони усунули тертя в ключових фінансових процесах за допомогою невпинної автоматизації; і заявили про право власності на модель фінансових даних, створюючи ланцюжок створення цінності даних, де підприємство інформується та має повноваження приймати найкращі рішення. Приєднуйтесь до Deloitte, Workday та AICPA у першій частині цієї глобальної серії, що складається з двох частин, де ви дізнаєтеся про прогалини та бар’єри, які наразі існують між тим, як фінансова робота виконується сьогодні, і в високоавтоматизованому майбутньому, орієнтованому на дані; а також інвестиції в технології, навички та культурні зміни, необхідні для створення організації без тертя, готової до прийняття рішень.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини