Стартував безкоштовний практичний онлайн курс-аппрентисаж junior java developer від «Кузні Талантів»

Курс-аппрентисаж junior java developer уже стартував, проте не засмучуйтеся, якщо не встигли записатися — слідкуйте за оновленнями сайті або у соцмережах «Кузні Талантів» і ми обов’язково повідомимо Вас про нові освітні можливості.

Холодно? А в «Кузні Талантів» — гаряча пора! У нас стартував безкоштовний практичний онлайн курс-аппрентисаж junior java developer зі стипендією та можливістю працевлаштування в сфері FinTech та Crypto.

 Групи набрані, студенти за комп’ютерами у хвилюючому та радісному очікуванні. Якщо ви не записалися на наш курс-аппрентисаж ви, звичайно ж, багато втратили, проте не поспішайте засмучуватися — слідкуйте за оновленнями на нашому сайті або у соцмережах «Кузні Талантів» і ми обов’язково повідомимо Вас про старт наступного курсу або нові освітні можливості від «Кузні Талантів».  

Мрієте про роботу в ІТ, але не можете наважитися, не знаєте, як і з чого почати? Кажуть, кожна людина — коваль свого щастя:  приходьте у «Кузню Талантів», і ми разом «викуємо» тверді, мов сталь, знання і вміння для роботи в сфері ІТ!

Ми навчаємо безкоштовно, більше того, найкращим студентам видаєм стипендію і пропонуємо працевлаштування.    

Курсів багато, а Кузня — одна!

Кузня Талантів  FinTech і  Crypto створена командою професіоналів у сфері електронних платежів — американсько-українською компанією United Thinkers UA, що займається розробкою програмного забезпечення та наданням консалтингових послуг для платіжної індустрії. Основний продукт компанії — платіжна система UniPay Gateway. А ще — це колектив талановитих та амбітних людей, які прагнуть розвиватися в професіях IT.

Навіщо ми створили Кузню Талантів, запитаєте ви?

Тому що ми прагнемо не тільки створювати інноваційні продукти, але й ділитися своїм досвідом, створювати атмосферу, де можна отримувати практичні знання і відкривати нові таланти, бо саме талановитих і працьовитих людей потребує наша команда.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини