А ваша компанія має декларацію про цілі?

А ваша компанія має декларацію про цілі?

Зараз майже всі компанії мають декларацію про цілі, але лише близько половини керівників глобального бізнесу вважають, що їх формулювання мети є чітким.

Ознайомтеся з нашим останнім брифом від Black Sun та Value Reporting Foundation, щоб дізнатися більше — https://bit.ly/3HPouq0

Про це дослідження.

Ця інформація на рівні ради є оглядом керівники з усього світу, які шукають зрозуміти тенденції та виклики в вимірювання, розкриття та розуміння цінність, яку створюють компанії.

Це опитування є четвертий у серії, починаючи з 2014 року. 2020 рік опитування було проведено в грудні 2020 року і включав погляди та думки бізнесу лідери в більш ніж 20 країнах. Питання охоплювали низку тем, у тому числі як про цінність думають і розуміють, як це повідомляється зацікавленим сторонам у тому числі інвесторів, і чи керівників вірити, що зібрано правильну інформацію і вимірюється для підтримки внутрішніх і прийняття зовнішніх рішень. Опитування 2020 року базується на поглядах понад 220 AICPA та члени CIMA. У цю когорту входило 67 осіб Генеральний директор/президенти, 73 фінансових директори та інші керівники з більш ніж 23 країн.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини