Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом
Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs]запрошує фінансистів 18 вересня на майстер-клас Євгена Пенцака: «Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом».
Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs]запрошує фінансистів 18 вересня на відкриту дискусію: «Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом».
Фінансовий шеф-повар події: Євген Пенцак (Ph.D., Lausanne University [Швейцарія], професор фінансів kmbs, науковий керівник програми Master of Banking and Finance [MBF])
«Усі ми маємо книги по кухарській справі, написані відомими людьми, з унікальними рецептами вишуканої їжі. Проте самому їх приготувати важко, потрібні колеги, які можуть скуштувати, оцінити, порадити. Так і в фінансах: страв багато, а смачних – обмаль. Ми будемо аналізувати, що приносить гіркоту, кислість, сухість чи сирість фінансовим стравам. Потрібні невеличкі нюанси, що зроблять фінансові страви вишуканими і делікатесними.»
Євген Пенцак
Ми обговорюватимемо формування оптимальної лінійки продуктів компанії, оптимальну структуру капіталу, захист компанії від шоків неліквідності, інфляції, девальвації шляхом використання різних інструментів і можливостей, що існують на ринку.«Готуємо фінансові страви разом» – це відкрита дискусія, де всі матимуть можливість поділитись своїм досвідом і навичками.
Дата і час проведення: 18 вересня [вівторок], початок о 19.00.
Місце проведення: Києво-Могилянська бізнес школа [kmbs], вул. Волоська, 8/5, 4 поверх, 410 ауд..
Для участі у події потрібно:
1. мати управлінський або фінансовий досвід
2. заповнити on-line анкету та дочекатись підтвердження від координатора.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Інші статті в категорії Новини