Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом

Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs]запрошує фінансистів 18 вересня на майстер-клас Євгена Пенцака: «Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом».

Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs]запрошує фінансистів 18 вересня на відкриту дискусію: «Фінансова кухня: фінансові страви готуємо разом»


Фінансовий шеф-повар події: Євген Пенцак (Ph.D., Lausanne University [Швейцарія], професор фінансів kmbs, науковий керівник програми Master of Banking and Finance [MBF]) 

«Усі ми маємо книги по кухарській справі, написані відомими людьми, з унікальними рецептами вишуканої їжі. Проте самому їх приготувати важко, потрібні колеги, які можуть скуштувати, оцінити, порадити. Так і в фінансах: страв багато, а смачних – обмаль. Ми будемо аналізувати, що приносить гіркоту, кислість, сухість чи сирість фінансовим стравам. Потрібні невеличкі нюанси, що зроблять фінансові страви вишуканими і делікатесними.»     

                                                                                                                            Євген Пенцак  


Ми обговорюватимемо формування оптимальної лінійки продуктів компанії, оптимальну структуру капіталу, захист компанії від шоків неліквідності, інфляції, девальвації шляхом використання різних інструментів і можливостей, що існують на ринку.«Готуємо фінансові страви разом» – це відкрита дискусія, де всі матимуть можливість поділитись своїм досвідом і навичками. 


Дата і час проведення: 18 вересня [вівторок], початок о 19.00. 

Місце проведення: Києво-Могилянська бізнес школа [kmbs], вул. Волоська, 8/5, 4 поверх, 410 ауд..  


Для участі у події потрібно:

1. мати управлінський або фінансовий досвід

2. заповнити on-line анкету та дочекатись підтвердження від координатора.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини