Блог навчальних закладів

Знайдено 3229 статей

Запрошую 11-13 березня 2022 року власників бізнесу та керівників на свій авторський онлайн-тренінг: практикум системної оптимізації бізнесу на основі LEAN, Kaizen

Як «побачити», скоротити та попереджати втрати всіх видів у діяльності компанії, як за допомогою причинно-наслідкової діаграми визначати вузькі місця та втрати на своїй ділянці/процесі?

Як формулювати завдання при делегуванні, щоб воно, напевно, було виконане? Дізнайтесь на тренінгу 7-10 березня

Запрошую 7-10 березня 2022 року на свій Авторський онлайн-тренінг: Результативна управлінська комунікація та переконливий вплив Лідера.

Як забезпечити стабільність та ефективність зростаючого бізнесу? Дізнайтесь на тренінгу 3-6 березня

Запрошую 3-6 березня 2022 року на свій Авторський онлайн-тренінг: Компетенції високоефективного Керівника: Лідерство, Делегування, Мотивація, Контроль.

Запрошую 28 лютого – 2 березня 2022 року Власників бізнесу та Керівників на свій Авторський онлайн-тренінг: Практикум створення системи результативного та ефективного бізнесу

Якою має бути компанія, щоб легко масштабуватися? Навіщо насправді потрібна система у бізнесі? Як власнику вийти з операційної системи та керувати компанією віддалено?

Як перевизначити ідею розвитку? Як визначити стратегічні цілі? Дізнайтесь на тренінгу 23-26 лютого

Запрошую 23-26 лютого 2022 року на свій Авторський онлайн-тренінг: Стратегічна сесія для Власника та Управлінської Команди.