Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua

Ібрагімова Венера

Ібрагімова Венера
Телефон:
(063) 040-08-23, (050) 509-62-72 Показать
Эл. почта: Сайт:
http://astar.site.pro
Компания:

Подробная информация

Акторська майстернiсть, сценiчна мова

закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені
І.К. Карпенкр-Карого і отримала вищу освіту за спеціальністю «Театральне мистецтво»
Творчий шлях:
З 2000-2001 рр.  студентка та актриса Київської театральної студії імпровізації «Фортуна»; 
З 2001-2003 рр. актриса в приватних театрах м. Києва;
З 2004 року актриса Київського академічного театру ляльок;
З 2004 року озвучування і дубляж реклами, фільмів і серіалів;
З 2005 по 2009 рр. художній керівник Київської театральної студії «Театр ультрафіолету і тіней»;
З 2008 завідувач навчальної лабораторії кафедри акторського мистецтва та режисури в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенкр-Карого;
З 2009 року секретар Українського Центру Міжнародної Спілки діячів театру ляльок UNIMA-УКРАЇНИ;
Театральні ролі:
Леся Українка за редакцією Л.П. Попова – «Лісова Пісня» (Мавка);
В. Маслов за мотивами Дж. Бокаччо – «Декамерон» (танцівниця карнавалу).
Фільмографія:
2004 – двосерійний художній фільм «Братство» (Казашка Катя);
2007 – художній фільм «Русский треугольник»;
2007 – кліп гурту REVENKO MUSIC «Зеркальный замок» (Дівчина в білому).
Театральні постановки:
2007 – Новорічна вистава «Зимові Візерунки» (Полтавський академічний  обласний театр ляльок);
2008 – «Кумедні Крукоруки» (Кіровоградський академічний обласний театр ляльок);
2009 – «Колобок» (Кіровоградський академічний обласний театр ляльок);
2012 – «Червоний капелюшок» (Навчальний театр  ляльок «ARLEK_iin» Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І.К. Карпенка-Карого).

Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
Проверочный код:
5 английских букв:
 или Отменить
Партнеры сайта
4 тренера, 12 новостей, 9 статей
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».