Тренери

Проскура Катерина




Про тренера

Сертифікований аудитор, лектор Аудиторської палати України, Керівник департаменту аудиту та супутній аудиту послуг компанії PSP Audit. доктор економічних наук, професор, професор кафедри аудиту та економічного аналізу Університету Державної фіскальної служби України; провідний науковий співробітник Київського науково-дослідного інституту судових експертиз; керуючий партнер ТОВ «Аудиторська компанія «Міжнародна правова безпека»; сертифікований аудитор із 2009 року. Сертифікат ДіпІФР-Рус (АССА) – фінансова звітність з МСФЗ – 2013 року.

Практичний досвід роботи більше ніж 15 років на посадах бухгалтера, аудитора, фінансового менеджера, судового експерта. Має значний досвід у проведенні тренінгів, семінарів, спеціалізованих курсів з питань обліку та оподаткування. Співрозробник наукових тем Науково-дослідного інституту з питань оподаткування Державної фіскальної служби України. Опубліковано понад 100 наукових праць у вітчизняних та іноземних виданнях


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.