Тренери

Скопенко Наталія




Про тренера

Скопенко Наталія – доктор економічних наук, професор, сертифікований тренер-консультант REFA-International, професор кафедри економіки праці та управління (Національний університет харчових технологій). 

Персональні компетенції: Економічні ризики та методи їх вимірювання, Комп'ютеризація економічних розрахунків, Економетрія, Управління інтелектуальним капіталом, Корпоративні конфлікти та методи їх подолання. 

Основні напрямки наукових досліджень: операційний менеджмент, ризик-менеджмент, інтеграційні процеси в АПК і харчової промисловості. 

Досвід роботи: професор, доцент, старший викладач (НУХТ), начальник дільниці з виробництва (Київська тютюнова фабрика), старший хімік (Ново-Суханівській спиртзавод), технік-радіолог (Кагарлицький маслозавод). Брала участь у багатьох міжнародних проектах. 

Освіта: Київський технологічний інститут харчової промисловості (кваліфікація інженер-технолог за фахом технологія молока і молочних продуктів); Український державний університет харчових технологій (кваліфікація інженер-економіст за фахом менеджмент у виробничій сфері); Київський державний торгово-економічний університет (аспірантура); Національний університет харчових технологій (докторантура). Федеральний союз REFA з організації робочих процесів, виробництва та розвитку підприємств, Німеччина, сертифікація (REFA-тренер); Кандидат економічних наук з 2006 року; Доктор економічних наук з 2012 року.

Опубліковано понад 200 наукових і навчально-методичних робіт.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.