Тренери

Воробйов Віталій




Про тренера

Віталій Воробйов – провідний викладач Академії СТАРТ_ІТ, відомий європейський фотохудожник

Більше 15-ти років успішно займається художньою фотографією Віталій Воробйов – відомий європейський фотохудожник. Ще у 2010 році він отримав у Швейцарії почесне звання фото-художника Міжнародної федерації фотографічного мистецтва AFIAP. За ці роки Віталій став переможцем і лауреатом багатьох Європейських та Всеукраїнських фотоконкурсів і бієналлє. Так, у Парижі він отримав І-й приз Міжнародного фото-конкурсу «Ейфелева вежа очима іноземців». Його роботи відзначені нагородами на фото-конкурсах «Artic» у Норвегії, «Child» у Сербії, Ташкентале в Узбекистані, «Berega» та «Молодь в об’єктиві» в Росії, «Моя улюблена фотографія» та «Екологія» в Україні та інші.

Улюбленим напрямом творчості Віталія стала Travel-фотографія. Як мандрівник, він відвідав багато екзотичних країн: Бірму, Індію, Кенію, Таїланд, Туніс та інші.

Крім того, Віталій Воробйов – майстер психологічного чорно-білого портрету. В його роботах вдало поєднуються художній талант та вишуканий естетичний смак. Серед його фото-персонажів відомі українські діячі культури – Юрій Винничук, група «OY Sound System», Антін Мухарський, MamaRika, група «Іспанія»

Фотографія – важлива частина сучасного інформаційного життя. Тому Академія СТАРТ_ІТ не могла не приділити їй належну увагу, як у навчальних програмах, так й при виборі викладачів-професіоналів. І саме в нашій Академії розкрився педагогічний талант Віталія Воробйова. Він із великим задоволенням передає свої знання слухачам, розкриваючи значення фотографії як мистецтва, ефективного рекламного інструменту, засобу самовираження та соціальної комунікації.

Цьому також сприяє його фахова освіта спеціаліста з інформаційних керуючих систем і технологій та багаторічний досвід роботи у відділі програмування та автоматизації. Тому на заняттях викладача ніколи не буває нудно – вміння знайти індивідуальній підхід і зацікавити кожного школяра допомагає весело і з легкістю набувати нові знання з художнього цифрового фото і розкривати юні таланти. І вже учні Віталія демонструють свої художні кольорові фото-роботи, що підготували за його порадами.

Фото-художник ніколи не зупиняється у творчому пошуку. Крім викладання в Академії СТАРТ_ІТ, Віталій проводить тематичні майстер-класи і авторські воркшопи з фотографії, персональні уроки для всіх, хто хоче навчитися мистецтву ідеального кадру. Своє покликання Віталій Воробйов визначив чудовими словами: «Бачити прекрасний світ через об’єктив фотокамери, ловити невидимі, неповторні моменти, передавати найкращі риси людей через портрети і ділитись натхненням з іншими».

Статті

2

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.