Тренери

Біневич Злата




Про тренера

Професійний психолог, тренер, коуч, терапевт.

Працюю за принципом доступності психологічних послуг, орієнтованості на клієнта, людяності, індивідуального підходу, поваги та турботи про кожного, хто до мене звертається за професійними послугами.

Як психог та психотерапевт я працюю у м. Київ та онлайн (телефон, месенджер, viber, skype, WatsApp, telegram). Проводжу консультації, терапію та тренінги для:

  •  підлітків та їх батьків;
  •  сімейних пар та тих, хто хотів би покращити особисті стосунки;
  •  людей, які хочуть змінити професію та/чи підвищити свою особистісну ефективність;
  •  тих, хто потерпає від надмірної тривожності, панічних атак, страхів, фобій, харчових розладів (анорексія, булімія, компульсивне переїдання) та депресії;
  • - компаній, організацій та широкого кола осіб, які мають потребу щодо роботи в тренінговому форматі. (Розробляю та проводжу тренінги з емоційного інтелекту, особистісного зростання, особистісної ефективності, позитивної комунікації, гармнонізації особистих стосунків та ін.).

Я не діагностую психіатричні розлади, адже це може зробити лише лікар-психіатр. Тим не менше, якщо Вам знадобляться послуги такого спеціаліста, я надам Вам контакти моїх колег, послугами яких Ви зможете скористатися.Коротко про мою освіту да досвід роботи.Закінчила КНУ ім Тараса Шевченка, сертифікований КПТ-терапевт, член Української асоціації писихосинтезу.Маю в активі більше 5 років успішного консультування, психотерапії та тренінгової роботи. Беру активну участь в професійних зустрічах, семінарах, конференціях та тренінгах, серед яких "PSY Factor", "Сучасна освіта 3.0", "Форум ініціативної молоді М-18" та ін.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.