Керівники та співробітники лабораторій контролю якості, відділів контролю якості.
Программа
Будуть розглянуті питання: 1. Особливості приготування рухомої фази. Вплив рН, концентрації елюента, чистоти розчинників та рухомої фази на хроматогрфічну систему, особливості дегазації. 2. Приготування зразків, природа виникнення домішків у зразках, розкладання зразків. Особливості введення зразків в колонку, точність інжектування, виникнення піків-артефактів. 3. Клифікація обернених фаз і їх вибірковість. Хімічні реакції в колонках, вплив температури на розділення речовин. 4. Особливості використання детекторів, перевантаження детектора, вплив шуму на точність аналізу, кількісний аналіз малих концентрацій речовин. 5. Основи стратегії розробки методу ВЕРХ, оптимізація методики на прикладі використання обернено-фазової хроматографії. Розробка валідаційного протоколу та звіту з валідації методики ВЕРХ. Верифікація методики.