Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
тренінг

HR (II): управління командою готелю та ресторану. Оцінка та KPI. Лідерство та комунікація

Организатор:
HoRes Pro
Продолжительность: 16 часов
Документ об окончании: Сертифікат
Стоимость: 3350 грн
за одного учасника
-5%
при заказе с сайта
Тренеры:
Шевельов Борис Шевельов Борис
Дата и место проведения:
26.02.18 - 27.02.18, начало в 10:00
Львов

Целевая аудитория

  • інвестори готельного і ресторанного бізнесу;
  • керівники мереж;
  • керівники окремих готелів та ресторанів;
  • адміністратори та шеф-повара;
  • HR-менеджери

Программа

Інструменти оцінки (розгорнутий курс). КРІ оцінка персоналу. Моделювання системи оцінки

  • Атестація як інструмент розвитку та мотивації команди
  • Способи та види оцінки. Яку вибрати?
  • Процедури поточної оцінки. Як часто та хто її проводить?
  • Коли та як враховувати результати оцінки в системі мотивації
  • Макетування систем оцінки в мережевих та немережевих закладах

Нематеріальна мотивація: управління залученістю команди. Чому зарплата не мотивує вашу команду?

  • Інструменти та особливості системи нематеріальної мотивації
  • Як запалити вогонь в очах вашої команди і чим купити лояльність до вашого бренду?
  • Приклади успішних систем нематеріальної мотивації
  • Від чого залежить залученість команди?
  • Чому не працює система нематеріальної мотивації: топ-7 помилок
  • HR- маркетинг. HR – бренд. Як працювати з негативними оцінками?

Мистецтво управління командами

  • Основні психотипи учасників команди. Симптоми для розпізнання;
  • Управління різними психотипами в рамках команди. Управління конфліктами
  • Як привести свою команду до результату?
  • Основи управління командами. Способи та інструменти
  • Лідерство в команді. Типи лідерства. Мотивація лідера;
  • Лідер – як знайти та чи можна його виростити

Ефективний керівник: планування та контроль

  • Делегування – основний інструмент росту бізнесу;
  • Базовий тайм-менеджмент : як встигнути все
  • Встановлення SMART цілей;
  • Види та способи ефективного контролю

Інструменти комунікації: як мотивувати команду на результат

  • Комунікація з командою: від загальних нарад до індивідуальної бесіди. План комунікації
  • Як правильно надавати зворотній зв’язок?
  • Мотивуючий та розвиваючий зворотній зв’язок
  • Секрети успішних нарад

Корпоративна культура – міф чи реальність

  • Корпоративні культури різних концепцій закладів. Як створити свою?
  • Як змусити працювати корпоративну культуру на атмосферу ресторану, а не лежати на полиці? Чому не варто «писати» статути корпоративної культури;
  • Як цільова аудиторія впливає на ваш колектив. Що з цим робити та як управляти?
  • Хто може впровадити корпоративну культуру

Дополнительная информация

За кожного наступного учасника ціна є меншою. При оплаті за 4–х учасників - 5 запрошення у подарунок!

У вартість включено:

  •  участь у тренінгу 2 дні (16 годин)
  •  coffee-breaks;
  •  роздаткові матеріали;
  •  консультування в рамках домашнього завдання;
  •  сертифікат про участь у тренінгу.
Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Ірина Липко
Телефон:
(067) 383-88-43 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
Проверочный код:
5 английских букв:
 или Отменить
Другие тренинги в категории: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa
Партнеры сайта
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».