Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
тренинг

HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування

Организатор:
ВАТТ
Продолжительность: 16 часов
Документ об окончании: Свидетельство (Certificate)
Стоимость: 2800 грн
без сплати ПДВ
Дата и место проведения:
26.03.19 - 27.03.19
Киев

Целевая аудитория

Власники, керівники та менеджери закладів громадського харчування

Цель мероприятия

Навчити впровадженню системи НАССР в ресторані, кафе, їдальні, будь-якому закладі громадського харчування

Программа

НАССР в ресторані/кафе, закладі громадського харчування. Коли ми читаємо дані Всесвітньої організації охорони здоров'я (http://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/food-safety) про харчові отруєння, а також публікації українських ЗМІ, наприклад,  https://zaxid.net/harchove_otruyennya_tag46294/ ми розуміємо, що правильно робимо, пропонуючи відвідати наш семінар "НАССР в ресторані/кафе, закладі громадського харчування"

З 01.01.2016 р. набули чинності обов'язкові вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80).

Ресторани, кафе, любі заклади громадського харчування мають виконувати ці вимоги. У тому числі, тепер обов'язковим є застосування системи НАССР (ХАССП). Невиконання встановлених вимог може вести до збитків, створює бізнесові та репутаційні ризики.

Впровадження системи НАССР є обов'язковою вимогою, а сертифікація системи НАССР не є обов'язковою.

Виконання вимог системи НАССР в ресторані/кафе перевіряється Держпродспоживслужбою.

Программа 

  • Нормативно-правове регулювання у сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції. Стандарти (ISO 22000, ISO/TS 22002-2), санітарні правила і норми (ДСП, ДСН, ДСанПіН). Правила господарювання.
  • Про "ПОРЯДОК визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження (Постанова КМУ від 31.10.2018 №896)
  • Вимоги до забезпечення безпечності та якості харчової продукції згідно з вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
  • Система НАССР (ХАССП) для підприємства (підприємця).
  • Обов'язкове застосування системи НАССР (ХАССП).
  • Принципи системи НАССР (ХАССП).
  • Етапи впровадження системи НАССР (ХАССП) .
  • Що таке базові Програми- передумови та які повинні бути 
  • Рекомендації щодо визначення критичних контрольних точок, факторів ризику. Біологічні, фізичні, хімічні чинники небезпек.
  • План НАССР (ХАССП). 
  • Операційні Програми-передумови.
  • Технологічні інструкції.
  • Робочі записи НАССР (ХАССП).
  • Організація внутрішнього контролю за виконанням вимог.
  • Вимоги до персоналу. Організація навчання персоналу. Правила особистої гігієни і санітарії. Медогляди.
  • Екстрені ситуації. Обов'язки підприємства (підприємця) у разі виявлення небезпечної харчової продукції.  Наслідки отруєння в ресторані/кафе, закладі громадського харчування.
  • Коригувальні дії.

Про штрафні санкції можна прочитати тут:https://www.kmu.gov.ua/ua/news/sistema-derzhkontrolyu-za-harchovoyu-produkciyeyu-vihodit-na-yakisno-novij-riven

Приклади Документів Системи НАССР. Учбові матеріали.

Заявка для участі в семінарі http://usq.com.ua/zayavka.doc

Електронна пошта для замовлень: vatt @ akademia.kiev.ua
Можлива корпоративна підготовка (умови обговорюються з ТОВ "ВАТТ" у листуванні). 

Реєстрація на семінар Закривається за 5 днів до початку семінару.

Детальніше про семінари та тренінгиwww.usq.com.ua

Матеріали - на електронному носії.

Дополнительная информация

Можливе навчання на місці з консультацією та передачею Практичного посібника. Вартість та дати проведення навчання та консультацій узгоджуються з ТОВ "ВАТТ".

Замовляйте Практичний посібник "HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування"

Практичний посібник складається з 2 частин: для невеликого закладу (частина 1 - до 10 осіб персоналу), для великого закладу (частина 2 - більше 10 осіб персоналу). Вартість ч.1 - 8400 грн., вартість ч.2 -16800 грн. Без сплати ПДВ. Це- акційна ціна.

В ч.1 Посібника - базова та оперативна документація системи НАССР, обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, приклади планів НАССР, приклади робочих інструкцій системи HACCP, робочі журнали системи НАССР, посадові інструкції, програми навчань персоналу по системі НАССР.

Ч.1 Посібника рекомендується для юридичних осіб (компаній,ФОП) з чисельністю персоналу до 10 осіб. 

Ч.2 Посібника поряд з документами ч.1 має набагато більше документів системи НАССР, включаючи обов'язкові програми-передумови, які вимагаються чинними НД, приклади планів НАССР, приклади робочих інструкцій системи HACCP, робочі журнали системи НАССР, організацію безпечного харчування, роботу з обладнанням та інвентарем, закупівлі продуктів (мийних та дезинфікуючих засобів та ін. товарів), зберіганням продуктів, правильним підходам до приготування їжі, самоінспекції та аудити, поводження з принесеними ззовні продуктами (наприклад, торт на день народження і т.п.),  перерви та харчування працівників, підготовку персоналу в системі НАССР, плани реагування у різних обставинах і т.д. 

Ч.2 Посібника рекомендується для юридичних осіб з чисельністю персоналу більше 10 осіб. 

Замовлення приймаються на адреси: vatt@akademia.kiev.ua,  haccprestaurant@gmail.com

Матеріал Посібника в електронному вигляді - на диску (CD). Надсилається поштою (разом з актом виконаних робіт) після підписання договору та оплати виставленого рахунку.

Мова Посібника - українська.

В подальшому, при потребі, Посібник буде і російською мовою.

ТОВ "ВАТТ"

http://usq.com.ua

ТОВ "ВАТТ"www.usq.com.ua

Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Тарас
Телефон:
(044) 387-88-47, (067) 895-30-81 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa, Менеджмент, управление компанией
Горячие тренинги
мастер-класс
зустріч
Презентація програм МВА в МІБ,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
майстер-клас
В пошуках капітана Ганта, або як спланувати завантаження команди в публічних проектах,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
семинар
семинар
тренинг
мастер-класс
мастер-класс
мастер-класс
відкрита зустріч
Виїзна презентація програм МВА та REFA,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
Партнеры сайта
27 тренингов, 1 тренер, 9 новостей, 1 статья
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».