Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
тренинг

HACCP в ресторані, кафе, закладі громадського харчування

Организатор:
ВАТТ
Продолжительность: 8 часов
Документ об окончании: Свидетельство (Certificate)
Стоимость: 2800 грн
без сплати ПДВ
Дата и место проведения:
12.12.18
Киев

Целевая аудитория

Власники, керівники та менеджери закладів громадського харчування

Цель мероприятия

Навчити впровадженню системи НАССР в ресторані, кафе, їдальні, будь-якому закладі громадського харчування

Программа

НАССР в ресторані/кафе. Коли ми читаємо дані Всесвітньої організації охорони здоров'я (http://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/food-safety) про харчові отруєння, а також публікації українських ЗМІ, наприклад,  https://zaxid.net/harchove_otruyennya_tag46294/ ми розуміємо, що правильно робимо, пропонуючи відвідати наш семінар "НАССР в ресторані/кафе, закладі громадського харчування"

З 01.01.2016 р. набули чинності обов'язкові вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80).

Ресторани, кафе, любі заклади громадського харчування мають виконувати ці вимоги. У тому числі, тепер обов'язковим є застосування системи НАССР (ХАССП). Невиконання встановлених вимог може вести до збитків, створює бізнесові та репутаційні ризики.

Впровадження системи НАССР є обов'язковою вимогою, а сертифікація системи НАССР не є обов'язковою.

Виконання вимог системи НАССР в ресторані/кафе перевіряється Держпродспоживслужбою.

ПРОГРАМА 

  • Нормативно-правове регулювання у сфері забезпечення безпечності та якості харчової продукції. Стандарти (ISO 22000, ISO/TS 22002-2), санітарні правила і норми (ДСП, ДСН, ДСанПіН). Правила господарювання.
  • Про "ПОРЯДОК визначення періодичності здійснення планових заходів державного контролю відповідності діяльності операторів ринку (потужностей) вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин, які здійснюються Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, та критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від її провадження (Постанова КМУ ві 31.10.2018 №896)
  • Вимоги до забезпечення безпечності та якості харчової продукції згідно з вимогами Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»
  • Система НАССР (ХАССП) для підприємства (підприємця).
  • Обов'язкове застосування системи НАССР (ХАССП).
  • Принципи системи НАССР (ХАССП).
  • Етапи впровадження системи НАССР (ХАССП) .
  • Що таке базові Програми- передумови та які повинні бути 
  • Рекомендації щодо визначення критичних контрольних точок, факторів ризику. Біологічні, фізичні, хімічні чинники небезпек.
  • План НАССР (ХАССП). 
  • Операційні Програми-передумови.
  • Технологічні інструкції.
  • Робочі записи НАССР (ХАССП).
  • Організація внутрішнього контролю за виконанням вимог.
  • Вимоги до персоналу. Організація навчання персоналу. Правила особистої гігієни і санітарії. Медогляди.
  • Екстрені ситуації. Обов'язки підприємства (підприємця) у разі виявлення небезпечної харчової продукції.  Наслідки отруєння в ресторані/кафе.
  • Коригувальні дії.

Про штрафні санкції можна прочитати тут:https://www.kmu.gov.ua/ua/news/sistema-derzhkontrolyu-za-harchovoyu-produkciyeyu-vihodit-na-yakisno-novij-riven

ПРИКЛАДИ ДОКУМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР. Учбові матеріали.

Заявка для участі в семінарі http://usq.com.ua/zayavka.doc

Електронна пошта для замовлень: vatt @ akademia.kiev.ua
Можлива корпоративна підготовка (умови обговорюються з ТОВ "ВАТТ" у листуванні). 
Детальніше про семінари та тренінгиwww.usq.com.ua

Матеріали - на електронному носії.

Дополнительная информация

РЕЄСТРАЦІЯ на семінар ЗАКРИВАЄТЬСЯ ЗА 7 днів до початку семінару.

Тел. компанії

Детальніше про семінари та тренінгиwww.usq.com.ua

Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Тарас
Телефон:
(044) 387-88-47, (067) 895-30-81 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
Проверочный код:
5 английских букв:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa, Менеджмент, управление компанией
Горячие тренинги
тренинг
Синергия результативных команд,
Виче консалтинг, 4500 грн
відкрита зустріч
Презентація програм МВА в МІБ,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
тренинг
семинар
тренинг
Start up руководителя. Технологии управления и лидерства,
Студия тренингов Сергея Стеценко, 3000 грн
Партнеры сайта
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».