Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
семинар

Кейтеринг. Організація та проведення виїзних заходів

Организатор:
Тренд, учебная студия
Продолжительность: 9 часов
Документ об окончании: сертифікат студії Тренд
Стоимость: 1100 грн
Дата и место проведения:
04.05.19 - 05.05.19, начало в 15:30
15.05.19 - 16.05.19, начало в 10:00
17.06.19 - 18.06.19, начало в 13:00
Киев, пр-т С.Бандери 21

Целевая аудитория

Для управляючих, власників, менеджерів ресторанних закладів, в яких планується запуск даного направлення

Цель мероприятия

  • особливості реклами, планування та організації кейтерингових послуг  
  • види кейтерінгу та чим вони відрізняються 
  • ціноутворення кейтерингових послуг
  • вимоги та стандарти обслуговування на виїзних заходах

Программа

програма семінару "Організація кейтерингового обслуговування"

Організація кейтерингових послуг

  • Основні поняття та терміни
  • Види послуг, що надаються в кейтерингу
  • Особливості, специфіка, можливості кейтерингу
  • Ринок кейтерингових послуг в Україні
  • Реклама та пошук клієнтів для кейтерингу
  • Складання пропозиції по кейтерингу

Планування замовлення з клієнтом

  • Узгодження з клієнтом формату заходу
  • Складання бюджету
  • Заключення договору на послугу
  • Передплата по запланованому заходу

Підготовка заходу

  • Сценарій
  • Визначення місця розташування проведення заходу
  • Продуктові запаси та організація роботи складу
  • Організація транспортування

 Особливості підбору персоналу для кейтерингу

  • Розрахунок необхідної кількості персоналу
  • Зовнішній вигляд та форма для персоналу

 Обладнання для виїзного обслуговування

  • Кухарське обладнання
  • Электроприлади
  • Предмети для сервування
  • Транспортування
  • Хімчистка та прибирання

 Особливості складання меню при виїзному обслуговуванні

  • Асортимент в меню
  • Види та об’єми напоїв
  • Сезонні зміни в меню

 Вимоги до кухні

  • Правила зберігання продуктів
  • Списание продукції
  • Зберігання заготовок та готових страв в різних умовах (холод, спека, вітер)

 Ціноутворення та вартість продажу кейтеринг-послуг

  • Складові ціноутворення
  • Калькуляція всіх витрат та процесів

 Проведення заходу

  • Основні правила та стандарти проведення прийому
  • Подача страв і закусок
  • Оформлення столів
  • Завершенння заходу та прибирання

 Звітність про проведений захід

  • Обладнання, програмне забезпечення для офісу
  • Бухгалтерський облік та звітність

Дополнительная информация

На замовлення - проводимо корпоративне навчання персоналу ресторанних закладів

Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Елена
Телефон:
(067) 186-46-05 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa, Личностное развитие, управление временем, Менеджмент, управление компанией
Горячие тренинги
відкрита зустріч
Презентація програм МВА в МІБ,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
конференция
курс
відкрита зустріч
Презентація програми MBA in Public Sector,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
Партнеры сайта
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».