Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
тренінг

Результативний керівник ресторану

Организатор:
Тренінг центр Вікторії Буник
Продолжительность: 16 часов
Документ об окончании: сертифікат
Стоимость: 3500 грн
Тренеры:
Буник Вікторія Петрівна Буник Вікторія Петрівна
Дата и место проведения:
13.05.19 - 14.05.19
Львов, Джерельна, 93. Будинок 9

Целевая аудитория

Керівник ресторану, адміністратор ресторану, новачки сфери, старший офіціант.

Цель мероприятия

Отримати комплексні знання щодо управління рестораном, структурузувати свої навики, стати лідером отрий надихає.

Программа

Залучення і утримання гостей

  • Класифікація гостей ресторану, основні характеристики покупця;
  • Сервіс який продає, роль персоналу в обслуговуванні;
  • Типи поведінки продавця-офіціанта;
  • Психологія гостя;
  • Робота із гостями, які скаржаться;
  • Чому гості можуть не повернутись?;

Стратегія управління рестораном

  • Аналіз цілей відкриття ресторану;
  • Стратегічні і фінансові цілі;
  • Можливості та ефективність застосування планування в ресторані;
  • Формування бренду;
  • Ресторанна мода;
  • Фінанси і додаткові джерела доходу ресторану;
  • Організація закупівель;

Корпоративна культура в ресторані

  • Формування і методи підтримки корпоративної культури;
  • Взаємозв’язок між корпоративною культурою і успіхом ресторану;
  • Проведення зборів і настрій на досягнення поставлених цілей усім персоналом ресторану;
  • Мотивація персоналу ресторану;
  • Дієві способи мотивації персоналу ресторану;
  • Організація відкритої системи кар’єрного зростання для персоналу ресторану;

Організація продажів в ресторані

  • Методи збільшення виручки закладу;
  • Способи організації пропонуючих ресторанних продажів;
  • Специфіка цінової політики ресторану;
  • Меню і винна карта, асортимент, широта і глибина;
  • Планування і проведення акцій по просуванню новинок;
  • Банкети, як отримати максимальний прибуток;
  • Рекомендації по уникненню крадіжок в ресторані;

Маркетинг ресторану

  • Загальний аналіз ресторанного ринку;
  • Конкуренція;
  • SWOT-аналіз;
  • Модель 4P- Product, Price, Place, Promotion;
  • Успішний маркетинг ресторану;

Секрети ведення перемовин

  • Успішні переговори керівника;
  • Переговори з орендодавцями;
  • Переговори з постачальниками;
  • Переговори з працівниками;
  • Переговори з гостями;

Дополнительная информация

У результаті навчання ви отримаєте

  • розуміння різних типів гостей та інструменти задоволення їх потреб;
  • навики використання інструментів продаж;
  • методи впливу на перше враження гостя;
  • навики активно та висококласно вести переговори;
  • уміння переводити негатив на позитив у розмові;
  • збільшення продажів;
  • організації системи маркетингу;
  • організацію системи продажів;
  • підвищення оцінки сервісу гостем;
  • якісний підбір команди;
  • управління своєю командою комплексно та ефективно;
  • розуміння мотивації кожного;
  • знання ричагів впливу;
  • організацію системи постійного навчання в колективі;
  • стандартизацію робочих процесів;
  • стратегічне бачення розвитку ресторану на різних рівнях;
Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Анастасия
Телефон:
(050) 378-34-58 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa, Менеджмент, управление компанией, Продажи, работа с клиентами
Горячие тренинги
курс
конференция
Партнеры сайта
7 тренингов, 1 тренер, 8 новостей, 1 статья
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Отправить страницу другу
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».