Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
онлайн-тренинг

Як самостійно впровадити систему НАССР і успішно проходити Держперевірки та аудит

Организатор:
Школа административного управления Зиминой, консалтинговый центр
Продолжительность: 5 часов
Стоимость: 1530 грн
При участі кількох слухачів з одного підприємства – бонусні ЗНИЖКИ!
-5%
при заказе с сайта
Тренеры:
Зимина Галина Зимина Галина
Дата и место проведения:
03.11.20 - 04.11.20, начало в 12:30
01.12.20 - 02.12.20, начало в 12:30
19.01.21 - 20.01.21, начало в 12:30
Киев

Целевая аудитория

  •  Владельцы бизнеса
  •  Руководители компаний и руководители отделов, которым поручено внедрять систему HACCP или управления безопасности продукции в соответствиие требованиям стандарта ISO 22000
  •  Аудиторы по оценке соответствия требованиям ISO 22000.

Цель мероприятия

Якщо Ви хочете (або зобов’язані) в короткі терміни впровадити систему НАССР, стати хорошим професіоналом (або підвищити свій професіоналізм) і відразу застосовувати набуті знання та вміння в роботі!

Программа

Що ви будете робити в процесі online тренінгу:

  • Розберетеся у вимогах наказу №590, затвердженому Акті Держконтролю та інших законодавчих та нормативних документів;
  • Будете знати сім принципів HACCP з управління ризиками, пов'язаними з безпекою харчових продуктів;
  • Будете описувати продукцію згідно з нормативними документами;
  • Розберетеся в аналізі небезпек і контролі критичних точок;
  • Навчитеся складати блок-схеми процесу виробництва і визначати критичні точки (на прикладах різних підприємств);
  • Напрацюєте навички розробки необхідних програм-передумов, виробничих процедур, протоколів (журналів, таблиць, графіків, тощо ..);
  • Напрацюєте навички розробки і впровадження плану НАССР;

Програма online тренінгу

Тільки про головне! Концентрована практика, до 80% опрацювання реальних ситуацій!

День 1

  • Загальні засади НАССР: Визначення НАССР та переваги системи НАССР для виробника
  • В чому різниця між системою HACCP та ДСТУ ISO 22000:2019
  • Основні законодавчі та нормативні вимоги до всіх організацій/підприємств в ланцюгу створення харчової продукції
  • Вам необхідно впровадити систему HACCP. З чого починати?
  • Алгоритм впроваджувальних дій
  • Документи, які підтверджують наявність системи безпечності продукції HACCP 
  • Практичні аспекти щодо створення групи НАССР та визначення сфери застосування системи НАССР
  • Опис харчового продукту і всіх матеріалів, використовуваних при його виробництві
  • Розробка блок-схеми технологічного процесу щодо харчового продукту
  • Оформлення Плану НАССР
  • Ідентифікація та аналіз небезпечних факторів (біологічних, хімічних, фізичних) щодо кожного харчового продукту (1 принцип НАССР)
  • Визначення критичних точок контролю (2 принцип НАССР)
  • Встановлення та обґрунтування критичних меж щодо кожної КТК (3 принцип НАССР)
  • Встановлення системи моніторингу щодо кожної КТК (4 принцип НАССР)
  • Запровадження коригувальних дій (5 принцип НАССР)
  • Перевірка системи НАССР (6 принцип НАССР)
  • Документування процедур та реєстрування даних (7 принцип НАССР)
  • Оформлення програм-передумов системи HACCP

День 2

  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах молокопереробної  галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах рибопереробної галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах м’ясопереробної галузі
  • Практикум розгляду особливостей розробки системи HACCP на підприємствах громадського харчування
  • Що буде перевіряти інспектор або аудитор?
  • Як легко аудитор / інспектор може визначити впроваджену і працюючу систему або впроваджену «для галочки»?
  • Як підготуватися та успішно пройти Держконтроль у формі аудиту системи HACCP?

Дополнительная информация

Що ви отримаєте в результаті

  • Досвід розробки системи HACCP, практичні рекомендації, застосовні рішення на прикладах підприємств молокопереробної, рибопереробної, м’ясопереробної галузі, громадського харчування
  • Корисні дані і тільки працюючі інструменти від Галини Зіміної, системного консультанта з організаційного розвитку та ефективності, аудитора міжнародної кваліфікації (ISO 9001, ISO 22000)

!!!Рекомендація: 

краще відправити кілька людей з однієї компанії, тому що тоді вони будуть в одному інформаційному полі і зможуть більш ефективно впровадити проект, так як завжди над впровадженням працює команда (група HACCP), а не одна людина.

Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Галина
Телефон:
(098) 490-23-03, (050) 149-37-00 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категориях: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa, Менеджмент, управление компанией, Промышленность, производство
Горячие тренинги
зустріч
Презентація програм МВА,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
мастер-класс
Презентація навчальної програми REFA-International,
Международный институт бизнеса, бизнес-школа, бесплатно
Партнеры сайта
16 тренингов, 3 тренера, 4 новости
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».