Корпоративні тренінги
онлайн-практикум

Особистий розвиток, експрес-консультація



  • 390 грн -10%



Цільова аудиторія

Всі, хто прагне особистісного розвитку та гармонізації всіх сфер свого життя, хто хоче розібратися в тому, що відбувається в їхньому оточенні, вирішити питаання, які давно не вирішуються.

Ціль заходу

  • підвищити ефективність
  • пізнати себе, свої справжні бажання та потреби
  • розвинути свою інтуїцію, розпізнавати свої дискомфортні стани та успішно приводити себе в гармонію
  • звільнитися від того, що заважає у житті
  • налагодити ситуацію, яка у вас давно не вирішувалася
  • вивільнити внутрішні ресурси для успішної реалізації
  • розкрити свій творчий потенціал

Програма

Якщо вам здається, що потрібно щось змінювати, то вам не здається…

   Сьогодні, як учора, завтра, а що завтра? як завжди… Коли такі дні вибудовуються в тижні, місяці, а то й роки, наше життя стає сірим, нудним, безрадісним. Коли ви останній раз мріяли? Де ваша радість, запал, кураж?

   Багато питань, які нам доводиться вирішувати щодня часто нав'язані іншими: суспільством, вихованням, посадовими інструкціями, родичами, в них мало, а найчастіше і зовсім немає наших власних бажань, ініціатив, аргументів. Ми відпрацьовуємо борг, незалежно від того, як виглядає або називається причина.Втома від життя має багато масок. Всі маски мають одне призначення-заховати нас від життя.        Ви знаєте, яка найпоширеніша брехня в світі?-"У мене все нормально." Якщо вам набридло жити "нормально" - час почати жити в радості та із задоволенням! Питання пошуку свого шляху, ваших справжніх бажань, реалізації в кар'єрі, сім'ї, відносинах і т.д., згодом накопичуються як "снігова куля" і підібратися до бажаного буде складніше і довше. Якщо ви не робите те, що повинні робити, значить, ви робите те, чого не повинні робити, і ваша мета "закопується" глибше й глибше. Це блокує та унеможливлює саме просування до мети.

    Ви зараз читаєте ці рядки, і думаєте: ”Потрібна мені допомога чи ні? Чи дійсно у вас є необхідність допомоги від когось?” Якщо ви затягуєте рішення, значить ви вже вирішили залишити все по-старому. І в черговий раз запитуватимете себе: “Чому в моєму житті все не так, як мені хочеться? Чому я тупцюю на місці, в той час, як у інших все виходить? Чому я не можу отримати те, що хочу?” Час отримати відповіді! Час прийшов! Телефонуйте, пишіть, приходьте!

Додаткова інформація

Тривалість консультації 30-40 хв. Записатися на консультацію можна незалежно від зазначених дат та часу. На експрес-консультації ви зможете отримати відповіді на 1-2 питання, що хвилюють Вас, відчути, чи є необхідність у повноцінному сеансі. Оплата на карту після консультації.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Психологія, емоційний інтелектСаморозвитокВідносини, комунікація

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.