Тренинговым компаниям: Добавить тренингВойти
TRN.ua
курс

Система HACCP/ХАССП для ресторанів та кафе: розробка, впровадження та аудит

Организатор:
Profi club, навчальний центр
Продолжительность: 44 часа
Документ об окончании: Диплом державного навчального закладу
Стоимость: 5000 грн
онлайн-формат 3000грн
-5%
при заказе с сайта
Тренеры:
Алексєєнко Роман Алексєєнко Роман
Михайлов Богдан Михайлов Богдан
Михайлова Ольга Михайлова Ольга
Мухарська Людмила Мухарська Людмила
Олексієнко Наталія Олексієнко Наталія
Погорецька Алла Погорецька Алла
Дата и место проведения:
09.08.21 - 12.08.21, начало в 10:00
Днепр
16.08.21 - 19.08.21, начало в 10:00
Львов
14.09.21 - 17.09.21, начало в 10:00
Одесса
04.10.21 - 29.10.21, начало в 10:00
Online-проведение
18.10.21 - 21.10.21, начало в 10:00
Харьков
15.11.21 - 19.11.21, начало в 10:00
Киев

Целевая аудитория

Програма спеціально розроблена для працівників сфери HoReCa (ресторани, кафе, бари, їдальні) та невеликих виробництв (пекарні, кондитерські та інші цехи)

Цель мероприятия

  • підвищення кваліфікації в сфері харчової безпеки
  • отримання спеціальності "Внутрішній аудитор системи HACCP/ХАССП"
  • підготовка спеціалістів, які самостійно зможуть розробити, впровадити та контролювати системи HACCP/ХАССП на об'єкті

Программа

БЛОК 1. Основні принципи системи HACCP та відповідне законодавство

  • Основні поняття харчової безпеки та загальні принципи харчового законодавства
  • Правові основи технічного регулювання, огляду та контролю в ресторанному бізнесі 
  • Політика підприємства в області харчової безпеки
  • Програми-передумови щодо безпеки харчової продукції
  • Етапи впровадження та принципи системи HACCP. Практичні аспекти впровадження системи безпеки харчової продукції
  • Вимоги до будівництва та приміщення, інженерних систем та технологічного обладнання підприємств ресторанного господарства
  • Відповідальність за порушення норм HACCP

БЛОК 2. Розробка та впровадження системи HACCP

  • Методика визначення контрольних точок (КТ) для оцінки ступеня ризиків
  • Формування та ведення документації щодо всіх процедур. Вимоги до документів, обов’язкові записи та протоколи
  • Забезпечення безпеки харчової продукції у всіх критичних точках
  • Особливості фумігації в ресторанах та ПЕСТ-контроль
  • Принципи гігієни у харчовій промисловості. Профілактичний медогляд та гігієнічне навчання
  • Мікробіологічні критерії для встановлення показників безпеки харчових продуктів
  • Інформування персоналу, внутрішніх та зовнішніх комунікацій
  • Процедури, що стосуються ефективного функціонування систем НАССР.

БЛОК 3. Проведення внутрішніх аудитів

  • Роль, відповідальність, мотивація та кваліфікація аудитора. Вимоги до аудиторів
  • Роль і обов'язки керівництва при проведенні аудиторів. Особливості внутрішнього аудиту
  • Основи та принципи аудиту. Підготовка до аудиту, складання списку питань, моніторинг та аналіз документації. 
  • Розгляд форм і прикладів записів аудитора
  • Діяльність з проведення аудиту. Керування програмою аудиту та його учасників. Роль лідера команди та відповідальність сторінки
  • Проведення аудиту. Невідповідності та спостереження. Корекції, коригування та запобіжні дії. Ведення записів та робочих документів
  • Моделювання різноманітних надзвичайних подій і розробка процедур дій
  • Практичні групові/індивідуальні завдання та реальні індивідуальні кейси
  • Формування бланків і заповнення шаблонів документів  

Дополнительная информация

ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ КУРСУ УЧАСНИКИ

1) отримають:

  •  свідоцтво державного навчального закладу та сертифікат компанії англійською мовою
  •  максимально об'ємні друковані роздаткові матеріали та допоміжні документи в електронному вигляді
  •  знання від кращих практикуючих фахівців України з харчової безпеки в ресторанах

2) оволодіють:

  •  навичками розробки основних робочих документів HACCP
  •  методиками планування та підготовки до самостійного проведення внутрішніх аудитів на підприємствах
  •  техніками проведення аудиту та ведення необхідної документації по аудитам

3) зможуть:

  •  розробити систему HACCP самостійно
  •  максимально легко пройти перевірки контролюючих систему HACCP органів
  •  пояснювати суть системи управління безпекою виробництва і збуту продуктів харчування
  •  проводити внутрішній аудит системи HACCP і звітувати по ньому
Контактная информация
Компания: Контактное лицо:
Ольга
Телефон:
(067) 960-58-18 Показать
Добавить комментарий
Ваше имя, компания:
Комментарий:
не более 1000 символов (введено: 0)
Эл. почта:
 или Отменить
Другие тренинги в категории: Гостинично-ресторанный бизнес, HoReCa
Партнеры сайта
16 тренингов, 3 тренера, 7 новостей
TRN.ua
Главная страница
Обратная связь
Помощь
Тренинговым компаниям
Тренинги и семинары
Тренинговые компании
Тренеры
Новости
Статьи
Услуги сайта
Статистика сайта
О проекте
Контакты
Условия использования
© TRN.ua — тренинги в Украине.
Сделано в компании «Реактор».