Відкриті тренінги
Школа успішного бізнесу
семінар

Бухоблік від чайника до профі



  • 4600 грн



Цільова аудиторія

Студенти, економісти, ФОП, відділ кадрів, юристи.

Ціль заходу

підвищення кваліфікації.

Програма

«Школа успішного бізнесу» запрошує Вас взяти участь в семінарі «Організація бухгалтерського обліку» - Програма семінару для бухгалтерів - початківців. 

Даний семінар розрахований на фахівців, які мають базову економічну освіту, проте не мають практичного досвіду ведення бухгалтерії, а також для тих, хто хоче освоїти для себе нову професію - бухгалтер і отримати перші практичні поради до досягнення цієї мети.

  • Блок 1  Основи організації бухгалтерського обліку. Нормативно - правова база, що визначає порядок організації бухгалтерського обліку та її характеристика. Національні стандарти обліку і облікова політика. Відповідальність за організацію обліку на підприємстві, права і зобов'язання бухгалтера.
  • Блок 2  Документація, оцінка, інвентаризація калькуляція - елементи методу бухгалтерського обліку. Обов'язкові реквізити документів (первинних).
  • Блок 3  Поняття балансу, його значення і використання в управлінні. Побудова балансу. Складові активу і пасиву. Балансове рівняння.
  • Блок 4 Техніка бухгалтерського обліку. Класифікація бухгалтерських рахунків за призначенням та структурою, їх характеристики.
  • Блок 5  Фінансова звітність: якісні характеристики і принципи складання звітності, призначення основних компонентів фінансової звітності. Форми звітності: Баланс.

Додаткова інформація

Цей семінар базується виключно на практичному застосуванні всіх норм бухгалтерського обліку та чинного податкового законодавства. Після закінчення кожної теми будуть надаватися тестові завдання для самостійного виконання та обов'язковий розгляд правильних рішень и перші практичні поради до досягнення цієї мети.

Програма курсу побудована таким чином: від первинного оформлення господарських операцій до складання звітності підприємства - від простого до складного.в

Ви зможете пройти курс "Бухоблік від чайника до профі" та отримати

Переваги даного навчання:

  • Тривалість програми (курс навчання всього 25 годин, але встигаємо вичитати весь базовий рівень знань бухгалтерського обліку);
  • Невелика група;
  • Гнучкий графік занять;
  • Тісний контакт з лектором під час і після навчання.

Реєстрація на навчання та докладна інформація

за телефонами компании

або пишіть нам :  [відкрити контакти][email protected]

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші тренінги у категоріях:Бухгалтерія, облік та податкиМенеджмент, управління, KPIHR, менеджер з персоналу, рекрутинг

Дивіться також усі тренінги в Харкові, ЗВО/ВНЗ в Харкові, коледжі в Харкові, курси в Харкові, репетиторів в Харкові, роботу в Харкові.