EBC * L та кар'єра молодого спеціаліста

EBC * L та кар'єра молодого спеціаліста

Європейська програма EBC * L (The European Business Competence * License) "Сертифікат компетентності для роботи менеджером початкового рівня".

Європейська програма EBC * L (The European Business Competence * License) "Сертифікат компетентності для роботи менеджером початкового рівня" - одне з кращих і найбільш доступних на сьогоднішній день рішень по донавчання і професійної сертифікації для випускників технічних, економічних, юридичних та гуманітарних ВНЗ Європейського Союзу і країн Європартнерства, які прагнуть довести наймачеві свою компетентність для роботи в якості лінійного менеджера першого рівня!

В Україні, як і в Європі, багато випускників економічних вузів стикаються з недовірою роботодавця до якості диплома, а випускники економічних ВНЗ, що знайшли роботу в бізнесі, витрачають колосальні зусилля на те, щоб методом проб і помилок розібратися в базових основах ведення бізнесу.

Програма сертифікації Вашої професійної компетентності EBC * L дає можливість на кар'єрний старт більш високого рівня, право претендувати на позиції, які традиційно важкодоступні для молодого фахівця, можливість працевлаштування в компанії з іноземним капіталом або роботу в одній з 32 країн світу.
Мета програми - навчити Вас основним навику менеджера - роботі з грошима. НІЯКОГО БУХОБЛІКУ ТУТ НЕ МАЄ - САМЕ ВМІННЯ КЕРУВАТИ ФІНАНСАМИ СВОГО АБО ЧУЖОГО БІЗНЕСУ.
- БАЗОВА ЕКОНОМІЧНА ОСВІТА НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА !!!! Навчання в рівній мірі підходить і для мають економічну освіту і для "технарів" і для "гуманітаріїв" - програма лаконічно дає основні навички в сфері фінансів необхідні для роботи менеджером. Економістам легше на початку навчання, але важче в кінці, так як програма носить дуже практичний характер і навички відрізняються від "зазубрених" в стінах ВНЗ.

Міні-МВА програма EBC * L стала розробкою Асоціації роботодавців Європейського союзу для ВЛАСНИКІВ і РОБОТОДАВЦІВ, практично, без залучення «академічних» авторів, що зробило програму унікальною по 100% готовності до застосування в реальній практиці з першого дня навчання. Навчання не вимагає попереднього економічного освітньої.

Навчання носить дуже прикладний характер з великою кількістю реальних бізнес - ситуацій;

Наявність сертифіката EBC * L дає майбутньому роботодавцю чіткий сигнал про те, що Ви володієте достатнім рівнем кваліфікації, щоб користуватися пріоритетом перед іншими мають тільки диплом про закінчення ВУЗу. Міжнародна практика така, що роботодавець віддає перевагу претендентові, який володіє міжнародним визнаним сертифікатом від незалежних професійних організацій. (CIPA, ACCA, CPA, IPFM, EBC * L, CIMA, ICFE і інші);

В Україні багато HR-менеджери - люди, які безпосередньо наймають Вас на роботу проходили навчання за програмою EBC * L на спеціальних пільгових умовах. Мета цього проекту була в тому, щоб "в живу" показати фахівцям за наймом практичність і непідкупність сертифікаційної програми. Учасниками програми EBC * L були, наприклад, члени Донецького HR-клубу - співтовариства HR-менеджерів найбільших компаній, банків і фірм Східної України.

Лідери світової промисловості Siemens, T-Mobile, Xerox, Bayer, Uniqa, Samsung використовують EBC * L як внутрікорпоративну програму розвитку персоналу. Якщо Ви мріте про роботу в Великий консалтингової четвірці, то сертифікат дає Вам відмінну базу для проходження тестів з фінансів, особливо при складанні іспиту з EBC * L англійською мовою.

Гасла програми: "Простою мовою про складне" і "В ВУЗі Ви вивчаєте економіку, а в EBC * L Ви вивчаєте підприємство".

Якщо Ви успішно склали сертифікаційний екзамен, то Ви отримуєте унікальну можливість "продати себе" на українському та європейському ринку праці за максимальну гідну Вас плату. Відверто нерозумно, провчитися добре 5 років і "продати" себе задешево, тільки тому, що у Вас не виявилося "знака якості" - професійного сертифіката.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI