Побудова міжнародної бізнес структури за допомогою використання компаній-нерезидентів

Побудова міжнародної бізнес структури за допомогою використання компаній-нерезидентів

Якщо у Вас є свій бізнес в Україні, або ж Ви керуєте компанією і прагнете до постійного розвитку та розквіту свого бізнесу, то Вам напевно знадобляться безцінні знання про переваги офшорних схем.

Такі знання легко отримати і знайти їм практичне застосування завдяки особливому семінару від компанії «Енциклопедія Бізнесу» під назвою «Побудова міжнародної бізнес структури за допомогою використання компаній-нерезидентів».

Семінар проводитимуть справжні професіонали своєї справи: Вікторія Мірошниченко, яка є фахівцем з міжнародного податкового права і аудиту та начальником міжнародного юридичного відділу компанії «Aurora Consulting Ltd», а також Юрій Бойко, який є фахівцем з зовнішньоекономічних операцій і незалежним податковим консультантом, проводять роботу не тільки з українськими, але й зарубіжними консалтинговими компаніями.

Даний семінар-практикум ознайомить слухачів з загальними поняттями офшорів і дасть відмінну базу загальних знань. Але, найголовніше, що він дозволить всім присутнім пізнати практичну сторону управління і роботи з офшорними компаніями.

Програма семінару включає в себе відкриття секретів популярності офшорів та їх необхідність для бізнесу. А також Ви дізнаєтеся про види і характеристики безподаткових і низько податкових юрисдикцій та зруйнуєте всіх існуючі міфи про офшори.

Друга частина семінару відкриє для Вас нерезидентні юрисдикції, що використовуються для реалізації схем імпорт/експорт, реалізацію податків в Україні через компанії-посередники з безподаткових юрисдикцій, поняття трансфертного ціноутворення, пов'язаних осіб, контрольованих операцій.

В третій частині заходу Ви зможете разом з професіоналами аналізувати універсальні бізнес юрисдикції на прикладах інших країн, вивчіть всі про холдинги, інвестування в Україну, формуванні статутного капіталу українських підприємств іноземними компаніями, виплаті дивідендів, захищеному володінні. А також вникнемо в схему кредитування нерезидентними компаніями в українські підприємства.

Четвертий блок семінару дасть Вам безліч практичних порад щодо особливостей управління нерезидентними компаніями.

Компанія «Енциклопедія Бізнесу» розробила спеціальний інтерактивний підхід, який дозволить слухачеві активно брати участь в обговореннях в режимі оптимізованої роботи аудиторії.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Енциклопедія Бізнесу»

тел. [відкрити контакти](044) 221-38-10,[відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини