Оновлено порядок виплати додаткової винагороди в Держприкордонслужбі

Міністерство внутрішніх справ наказом від 2 лютого 2016 року № 73 оновило Інструкцію про розміри і порядок виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Держприкордонслужби.

Міністерство внутрішніх справ наказом від 2 лютого 2016 року № 73 оновило Інструкцію про розміри і порядок виплати щомісячної додаткової грошової винагороди військовослужбовцям Держприкордонслужби.

Виплата винагороди здійснюється в таких розмірах і таким військовослужбовцям:

1) до 100% місячного грошового забезпечення:

  • військовослужбовцям, які займають посади в загонах морської охорони та їх структурних підрозділах;
  • військовослужбовцям, які займають посади льотного складу в авіаційних частинах Держприкордонслужби;

2) військовослужбовцям (крім зазначених у пункті 1) — до 60% місячного грошового забезпечення.

Розміри винагороди для органів Держприкордонслужби з урахуванням виконання покладених завдань, особливостей умов проходження служби військовослужбовцями встановлюються наказами Адміністрації Держприкордонслужби в межах видатків на грошове забезпечення, передбачених для Держприкордонслужби в держбюджеті.

Виплата винагороди здійснюється з того дня, з якого військовослужбовці приступили до виконання обов'язків за посадами, але не раніше дня видання наказу про призначення, і до дня їх звільнення від виконання обов'язків за посадами включно.

В особливий період виплата винагороди зберігається військовослужбовцям (за період, коли їм виплачується грошове забезпечення), які:

  • евакуйовані в результаті поранення, через хворобу в установи охорони здоров'я — до повернення військовослужбовців до органу Держприкордонслужби (або до дня виключення зі списків особового складу у зв'язку зі звільненням з військової служби);
  • захоплені в полон або заручники, а також інтерновані в нейтральні держави або безвісно відсутні.

Винагорода виплачується військовослужбовцям за місцем штатної служби за минулий місяць одночасно з виплатою грошового забезпечення за поточний місяць.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини