Визначено порядок обчислення вислуги років для призначення пенсій поліцейським

Відповідними змінами визначено порядок обчислення вислуги років для призначення і виплати пенсій та одноразової грошової допомоги поліцейським.

Постановою від 2 березня 2016 р. № 154 Кабмін вніс зміни до Порядку обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій і грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ і членам їх сімей. Відповідними змінами визначено порядок обчислення вислуги років для призначення і виплати пенсій та одноразової грошової допомоги поліцейським.

Документом передбачено зарахування поліцейським окремих періодів служби, роботи та навчання до вислуги років для призначення пенсій і виплати одноразової грошової допомоги при звільненні, а також призначення пенсій держслужбовцям, працівникам навчальних, медичних закладів, науково-дослідних установ МВС або Нацполіціі з числа колишніх працівників міліції.

В уряді вважають, що прийняте рішення дасть змогу забезпечити соціальний захист поліцейських у частині призначення та виплати пенсій і одноразової грошової допомоги.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини