Alumni 2 Alumni conference

Alumni 2 Alumni conference

28 листопада в одному місці зібралась рекордна кількість людей, яких об'єднує Києво-Могилянська бізнес-школа – відбулась друга щорічна конференція випускників Alumni to Alumni!

Оскільки одним з принципів kmbs є lifelong learning – “навчання протягом усього життя”, –  для представників спільноти взємодія зі школою не завершується отриманням МВА-диплому. Послідовно для випускників школа організовує міжнародні тури, пост-МВА-модулі, а наймасштабнішою подією є щорічна конференція випускників. Цьогорічна Alumni-конференція зібрала майже 400 учасників.

"Наші результати – у ваших результатах," – звернувся у вступному слові до випускників Олександр Саврук, декан kmbs. Саме тому A2A kmbs conference 2015 відбулась в форматі презентації проектів, які реалізують випускники школи. Продовженням знайомства з проектами стало їх обговорення за принципом “World cafe” – учасники об’єднувались навколо ініціатив, що їх зацікавили, та колективно шукали ідеї в їх розвиток.

"Uber" в сфері медецини, унікальний суперконденсатор на заміну батарей, меблевий кластер в Рівному, друге життя мультфільму про українських козаків, електромобілі в таксі, digital-уряд, прогресивний розвиток Миколаєва – такими були деякі з презентованих проектів. Всього було представлено понад 30 амбітних ініціатив, які розвивають випускники kmbs та партнери бізнес-школи. Деталі тут.

Своїми проектами змін поділилась і kmbs. Проведення Загальнонаціонального конкурсу кластерів з метою обрати і супроводжувати 20 пілотних проектів регіонального розвитку в Україні, а також запуск другої Школи мерів для новообраних міських голів - ближній горизонт діяльності Києво-Могилянської бізнес-школи.

Ще однією інновацією цьогорічної конференції було запровадження щорічної відзнаки "Випускник року". За проривний внесок у розвиток суспільства першим лауреатом став Олександр Стародубцев, керівник департаменту державних закупівель Міністерства економічного розвитку і торгівлі та один з творців системи електронних торгів ProZorro.

Старі друзі та нові знайомства, свіжі ідеї та інтеграція, запал та рефлексії - такою була атмосфера другої А2А-конференції. Віримо, що синергія спільноти kmbs, об’єднання зусиль та ідей допоможе нам змінювати суспільство, Україну, світ.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини