З 1 вересня підвищено посадові оклади педагогів

З 1 вересня підвищено посадові оклади педагогів

Працівників всіх закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів.

Це передбачено постановою Уряду від 14 грудня 2016 р. № 974, якою встановлено підвищення окладів освітян на два тарифні розряди.

Відповідно до згаданого документа 1 січня 2017 р. вже було підвищено посадові оклади педагогічних працівників навчальних закладів, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. Так, посада вчителя вищої категорії була віднесена до 14-го тарифного розряду з посадовим окладом 3872 грн.

Підвищення ж посадових окладів педагогічних працівників усіх інших закладів та установ освіти, які фінансуються за рахунок державного та місцевих бюджетів, здійснюється з 1 вересня 2017 року.

Нагадаємо, Мінсоцполітики опрацьовує проект постанови Уряду «Про вдосконалення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», яким передбачається вдосконалення умов оплати праці працівників окремих галузей бюджетної сфери на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці шляхом оптимізації умов оплати праці працівників бюджетної сфери в одному нормативно-правовому акті, забезпечення єдиного, соціально виваженого підходу при отриманні працівниками бюджетної сфери додаткових виплат.


Джерело: портал «Відділ Кадрів 24»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI