Паспортний контроль на Кіпрі доручать роботам

Паспортний контроль на Кіпрі доручать роботам

Аеропорти Кіпру вже наступного літа перейдуть на автоматизовану систему перевірки паспортів. Проект із встановлення машин, що будуть здійснювати паспортний контроль без участі поліції, схвалений кіпрським урядом.

Аеропорти Кіпру вже наступного літа перейдуть на автоматизовану систему перевірки паспортів. Проект із встановлення машин, що будуть здійснювати паспортний контроль без участі поліції, схвалений кіпрським урядом і незабаром почне впроваджуватися на практиці.

Автоматизація процедури перевірки документів має на меті спростити та прискорити процедуру паспортного контролю. Передбачається, що після її введення власники нерухомості на Кіпрі й туристи зможуть витрачати набагато менше часу на стояння у чергах в аеропортах, особливо, у розпал туристичного сезону, коли за день через аеропорт проходять тисячі осіб. Під час прибуття або вильоту потрібно буде просто обрати одну з машин, покласти на неї паспорт і вона проведе його автоматичне сканування. Якщо все добре, пасажир зможе рухатися далі. У разі виникнення проблем додатково будуть проведені звичні процедури безпеки й контролю.

Проект використання роботів для перевірки паспортів розробила місцева авіакомпанія Hermes. Вона ж вела переговори з урядом Кіпру і зараз збирає всю необхідну для його реалізації інформацію. Найближчим часом планується оголосити тендер на встановлення «перевірочних» машин. Витрати авіакомпанія Hermes та державний бюджет Кіпру розділять між собою практично порівну.

Детально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/Passport-control-in-Cyprus-will-entrust-robots


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Логістика, митниця, ЗЕД