Інформація для зацікавлених у відкритті клубу фінансової грамотності в своєму навчальному закладі!

Інформація для  зацікавлених у відкритті клубу фінансової грамотності в своєму навчальному закладі!

Відкриваємо 150 клубів фінансової грамотності по всій країні!

Інформація для вчителів, які зацікавлені у відкритті клубу фінансової грамотності в своєму навчальному закладі!

1 вересня в цьому році незвичайний день. Тому що сьогодні не просто День Знань. Саме сьогодні ми, ГО Діловий клуб "Партнер" та освітній центр «Нащадок», вирішили перейти до другого етапу відкриття в школах України 150 клубів фінансової грамотності.

Перший етап ми почали під час четвертої національної освітньої (не)конференції EdCamp Ukraine, коли зібрали майже сто попередніх заявок від навчальних закладів з 24 областей України. Заявки на відкриття клубів фінансової грамотності продовжують поступати, а ми сьогодні починаємо другий етап програми та переходимо до наступних дій.

☝️Вже у вівторок, 4 вересня, ми проведемо вебінар, на якому розповімо про наш проект та систему відкриття клубів фінансової грамотності на базі гри-тренінгу «Життєвий Капітал» в навчальних закладах. Під час вебінару ви узнаєте що і як зробити, щоб найближчим часом у вашому навчальному закладі запрацював клуб фінансової грамотності. Ми також відповімо на ваші питання. 
Початок вебінару о 19:00. Посилання для підключення до трансляції: https://youtu.be/1XSQ7axT5OE 
За цим посиланням буде також доступний запис цього вебінару.

Вже зараз або після вебінару, якщо ви дійсно зацікавлені у відкритті клубу фінансової грамотності в вашому навчальному закладі, ми пропонуємо вам заповнити розгорнутий опитувальник: https://docs.google.com/…/1wAy9U4KgNQ_gHXOentU_y46BmGu…/edit
Саме за результатами заповнення цього опитувальника ми надішлемо інструкцію стосовно подальших дій та телефоном узгодимо деталі.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Project management, управління проектами Маркетинг, реклама, PR Психологія, емоційний інтелект