Програма для стоматологиї, програма для стоматологічної клініки

Програма для стоматологиї, програма для стоматологічної клініки

Стоматологія - це вузькоспеціалізована медична організація, яка вимагає особливого підходу до введення звітності та систематизації даних.

 Так як в ній закладені механізми доходів, витрат, розрахунку зарплати, ведення обов'язкової нормативної документації, а також в будь-якому іншому бізнесі.

Автоматизація стоматології на програмі "МедЕксперт" - це впровадження в роботу клініки інноваційної, сучасної і оптимізованої системи управління, яка дозволяє максимально ефективно конверсувати все бізнес-процеси установи з мінімальним залученням персоналу.

Більше 500 стоматологий стали нашими клієнтами з 2010 року

Навіщо потрібна автоматизація стоматології

Справа в тому, що сьогодні респектабельні стоматологічні клініки, що йдуть в ногу з часом, не можуть собі дозволити вести звітність установи в «звичної» системі Excelкак це робилося раніше.

Так як сучасним керівникам медичних установ доводиться працювати з великим об'ємом інформації, їм необхідно швидко приймати рішення, виконувати нові завдання, доводити відомості до виконавців, проводити контроль фінансів, стежити за технічними та економічними процесами клініки.

Тому, основний пріоритет автоматизації стоматологічних клінік - це висновок установи на новий рівень якісного медичного обслуговування, а також просування клініки до нових горизонтів можливостей, європейського сервісу, стабільного та успішного розвитку.

Автоматизація стоматології та її додаткові переваги

  • Оптимізовані програми управління повністю ліквідують втрати, помилки і недоліки в роботі клініки.
  • Програма для стоматології ретельно формує і веде обов'язкову нормативну базу документації, надання медичної допомоги пацієнтам.
  • Надає повний набір інструментів для систематичного контролю і управління роботою клініки (в тому числі віддалений контроль).
  • Автоматизація стоматології дозволяє здійснювати індивідуальний підхід до кожного пацієнта на основі відстеження всіх контактів в онлайн-режимі.
  • Підвищує довіру пацієнтів (клініка, за рахунок автоматизації веде прозору діяльність, якісно виконує послуги).
  • Оперативне ведення клієнтської бази.
  • Програма має простий і зрозумілий інтерфейс, в тому числі і для групи користувачів.

Крім цього, автоматизація стоматології дозволяє грамотно і правильно планувати день керівника, вести розклад співробітників клініки, складати фінансову, бухгалтерську, кадрову, управлінську звітність.

Також, незважаючи на такий різноплановий масштаб функцій, програма для автоматизації стоматології - проста, надійна і безпечна у використанні.

Які питання вирішує автоматизація стоматології

Автоматизація стоматологічної клініки стосується таких першорядних напрямків роботи як:

Реєстрація пацієнтів.
Внесення даних пацієнтів в паперову зошит або той же Excel - канули в лету. Перший варіант швидко ставати витраченим матеріалом, а другий просто не підтримує той перелік функцій, необхідних для ведення якісної роботи клініки.

Тому, тільки завдяки сучасній програмі для стоматології, клініка може вийти на новий успішний рівень розвитку. За допомогою даної платформи співробітники самі можуть вести реєстр і користуватися необхідною інформацією. Лікар же може контролювати свій прийом пацієнтів, піднімати вихідні дані про процес лікування кожного з них з максимальною економією часу. Дивитися статистику відвідувачів і рейтинг установи.

Підвищення ефективності роботи стоматолога.
Завдяки програмі для стоматології, у лікаря завжди є «під рукою» розгорнута інформація про пацієнтів: анамнез, історії хвороб, методи лікування, призначення процедур, тому істотно збільшується оперативність обслуговування клієнтів, а відповідно і результативність роботи стоматолога.

Відстеження лікувального процесу.
Керівник клініки в індивідуальному порядку зможе особисто контролювати роботу своїх співробітників, проводити відбір найбільш затребуваних і актуальних процедур, робити упор на просуванні та розвитку свого медичного закладу.

Створення власного архіву.
Можливість створення особистого архіву клініки - це ті переваги, які дозволяють накопичувати і зберігати всі дані про пацієнтів, абсолютно конфіденційно. До того ж дана база інформації просто незамінна в разі спірних моментів, адже вона завжди зможе «виступити» в ролі як спростовує, так і підтверджуючого документа.

Збільшення прибутку.
Основний критерій ефективності роботи медичного закладу - це обсяг клієнтської бази. Далі йде вироблення на одного лікаря, завантаження стоматологічних крісел, середній чек на пацієнта, співвідношення «ціна-якість». Кількість зауважень, скарг, позовів, також входять в дану категорію і негативно позначаються не тільки на репутації, але і на фінансовому становищі клініки.

Автоматизація стоматології здатна запобігти подібним наслідки, так як дозволяє оптимізувати роботу клініки, адміністратора, персоналу. Сприятливо впливає на якість надання консультують, діагностичних, лікувальних послуг, тим самим збільшуючи іфінансових прибутковість установи.

Схема автоматизації стоматології 

  • замовник отримує віддалену розгорнуту презентацію, отримує відповіді на всі свої питання
  • наш експерт визначає скільки ліцензій необхідно замовнику
  • підбирається оптимальне комп'ютерне та касове обладнання
  • замовник робить передоплату
  • замовник готує обладнання до установки програми
  • заказщіка підключає комп'ютери до інтернету
  • наш експерт робить віддалено установку і настройку програми, налаштовує роботу касового обладнання
  • заказщіка отримує якісне навчання та технічну підтримку від експерта, який буде закріплений за ним

Вартість комп'ютерної програми для стоматології

ПО для стоматології "МедЕксперт" можна придбати одноразово або орендувати щомісяця, орендувати на рік.

Вартість уточнюйте у наших експертів, ціна залежить від ваших потреб і кількості ліцензій.

  Таким чином, кажучи про автоматизацію стоматологічних клінік, потрібно посилатися в першу чергу на вигоду, переваги програми, а також на успішний досвід тих клінік, які давно впровадили інноваційні технології в роботу своїх установ.

Источник: Программа для стоматологии, программа для стоматологической клиники

http://all-biz.net/article/programma-dla-stomatologii.html


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Назар,27.09.2020, 21:27
Яка ціна?
МедФармЭксперт,28.09.2020, 10:34
800 грн. ежемесячная оплата. есть лицензия на софт для стоматологии на 1 год. https://all-biz.net/article/programma-dla-stomatologii.html
Назар,01.02.2020, 00:11
Яка ціна?
Nazar,22.01.2020, 19:33
яка ціна

Залишити коментар

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Медицина, фармацевтика Спорт, здоров'я