Топ-4 рекомендації щодо вибору тренінгу!

Топ-4 рекомендації щодо вибору тренінгу!

Звертайтесь до http://franklincovey.com.ua/contacts/ за відповідними тренінговими рішеннями та уточненнями.

👉 1. Інтелектуальна власність (IP).
Завжди уточнюйте IP тренінгової програми, що має бути підтверджене, наприклад, ліцензією та відповідними платежами. IP або ліцензія підтверджує ґрунтовну системну експертизу власних досліджень та наукових розробок. Інакше платитимете за несанкціоноване використання, ймовірно, нерелевантних матеріалів.

👉 2. Повний цикл тренінгового рішення. 
Запитайте обов`язково про повний цикл IP рішень: оцінка, тренінгові програми для різних рівнів компанії, програми впровадження результатів, коучінгова практика, тощо; у тренера або компанії, що надає послугу, має бути прозорий план досягнення результатів.

👉 3. Експертиза тренера.
Бізнес досвід тренера має додатково ґрунтуватись на дослідженнях та наукових розробках з посиланням до IP - тільки системний досвід надасть системні результати. Обов`язково запитуйте референції щодо попередньої системної експертизи.

👉 4. Матеріали тренінгу.
Цифрові та друковані матеріали мають бути частиною тренінгової програми з обов`язковим посиланням до IP; такі ліцензовані матеріали мають а) бути повністю інтегровані в єдиному циклі програми та б) корелюватись з очікуваними тренінговими та бізнес результатами.

Звертайтесь до  FranklinCovey Ukraine за відповідними тренінговими рішеннями та уточненнями.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Менеджмент, керування, KPI Тренінги для тренерів