Будівництво медичного центру, проектування клініки і медичних установ

Будівництво медичного центру, проектування клініки і медичних установ

Будівництво та проектування клінік, медичних установ з "МедФармЕксперт" Наша компанія займається "під ключ" будівництво клінік і медичних кабінетів проектуванням медцентрів дизайн відкриття приватних клінік з нуля ліцензуванням

Будівництво та проектування клінік, медичних установ з "МедФармЕксперт"

Наша компанія займається "під ключ"

  • будівництво клінік і медичних кабінетів
  • проектуванням медцентрів
  • дизайн
  • відкриття приватних клінік з нуля
  • ліцензуванням

Професійне проектування і будівництво медичних установ в «МедФармЕксперт» - запорука успішної діяльності в майбутньому, гарантія окупності вкладених в них фінансових коштів і прибутковості. Об'єднує комплекс заходів і команду висококласних досвідчених фахівців, готових створювати і втілювати в життя найкращі проекти для процвітання бізнесу медичної та фармакологічної індустрії.

МедФармЕксперт - надійний партнер у будівництві, проектуванні та відкритті медичних центрів і кабінетів

Проектування і капітальне будівництво багатофункціонального медичного центру під ключ-відповідальна справа з багатовекторністю найскладніших завдань. Їх рішення неможливо здійснити без чіткої координації, тісної та плідної взаємодії різно-профільних фахівців високого класу. Саме в нашій компанії, погоджено і лікоть до ліктя, працює досвідчена команда з медиків, технологів, економістів, інженерів, проектувальників, будівельників, дизайнерів. Вони завжди в курсеновінок світу сучасних технологій. Пильно стежать за останніми тенденціями в проектуванні. Їх теоретичні та практичні знання будуть, від «А» до «Я» і цілеспрямовано, сконцентровані на решеніізадачлюбой складності. Забезпечать їх якісне виконання в строк, супроводжуючи відмінним результатом і помірністю цінової політики.

Чому краще замовляти проектування і будівництво клінік у професіоналів?

На відміну від проектування житлового або розважального комплексу, при проектуванні медичного центру або медзакладу існує ряд важливих особливостей (починаючи стехнологіческіх складнощів і закінчуючи санітарно-гігієнічними вимогами або нормами пожежної безпеки), які вимагають до себе пильної уваги. До того ж, стрімка зміна розвитку медичних технологій, зокрема методик діагностування - стимулює до передбачливості і змушує прораховувати заздалегідь варіант можливої ​​докомплектації приміщень вже побудованих лікарень інноваційними новинками (меблі, техніка, обладнання).

Грамотний проект будівництва медичного закладу дозволить чітко визначитися з планом, графіком, термінами проведення та закінчення робіт. Позначить повноцінний цикл послуг і функціональне призначення будівлі. Закріпить обопільну домовленість між виконавцем і замовником документально, прописуючи в договорі кожен нюанс угоди. Оптимізує видаткову матчасть. Запланує і здійснить своєчасне відкриття медичного учрежденіяі його презентацію. Фахівці передбачать всі фінансові, технологічні, технічні, естетичні, організаційні аспекти. Підберуть або розроблять індивідуальний варіант проекту, який зможе максимально відповідати побажанням і можливостям замовника. Якісно виконають об'ємно-планувальні рішення. Детально продумають функціональність і інтер'єрний дизайн майбутньої клініки. Розумно оснастять її сертифікованим медичним обладнанням провідних брендів. Організовують зручні автоматизовані місця для роботи медперсоналу, згідно КЗПП і правилам безпеки. Розроблять комфортні зони інформування, очікування, прийому для її потенційних відвідувачів. Захистять замовника від виникнення в подальшому будь-яких форс-мажорів і неприємних сюрпризів, на усунення яких буде потрібно витрачати зайвий час і чималі гроші.

МедФармЕксперт - це найкращі, вигідні умови в Україні для будівництва і проектування клінік, медичних закладів.

І це дійсно так, причому не на словах, а на ділі. Нашими спеціалістамів процесі проектування медичних центрів задіюються інженерно-технічне забезпечення та конструктивні системи нового покоління. Такий підхід забезпечує стовідсоткову реалізацію навіть дуже складних завдань без найменших порушень жорстких вимог до проектування і будівництва медичних установ. Детально і послідовно розглядається, вивіряється, прораховується, узгоджується з клієнтом кожен пункт «дорожньої карти»:

  • теоретична «матеріалізація» ідеї замовника і якщо є необхідність - її доповнення або коригування;
  • визначення інвестиційної стратегії та концепції проекту;
  • вибір технологічних рішень;
  • переваги по интерьерному, екстер'єрним, ландшафтного дизайну;
  • вибір території під будівництво з наявністю транспортних розв'язок;
  • кількість поверхів планованого будівлі;
  • типи і кількість відділень;
  • розробка енергозберігаючих систем;
  • розташування комунікаційних і інженерних мереж (водопровід, каналізація, опалення, електропостачання, слабкострумові мережі, вентиляція, кондиціонування, медичні гази);
  • добірка сертифікованих будівельних і оздоблювальних матеріалів, обладнання, меблів, освітлювальних приладів;
  • підготовка та оформлення необхідного пакету документовдля
  • отримання довідки МТБ на медичну діяльність,
  • сертифікати і ліцензії;
  • надання гарантійної і пост-гарантійної технічної підтримки;
  • попередній прорахунок сумарної вартості комплексних проектних робіт (ескізний проект з інженерією і 3D-візуалізацією в супроводі робочої документації).

З Компанією МедФармЕксперт проектувати, будувати, відкрити клініку, медцентр в Україні завжди комфортно, вигідно і надійно.

Источник: Cтроительство медицинского центра, проектирование клиники и медицинских учреждений.

http://all-biz.net/article/stroitelstvo-proekt-klinik.html


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Маркетинг, реклама, PR Медицина, фармацевтика Спорт, здоров'я