Кращі поради, щоб здати іспит на CIMA з дому

Кращі поради, щоб здати іспит на CIMA з дому

Стівен Флатман, віце-президент, Асоціація міжнародних дипломованих професійних бухгалтерів.

Ізоляція COVID-19 означала, що CIMA більше не може проводити іспити в наших тестових центрах по всьому світу, але для нас було важливо підтримувати наших студентів і допомагати їм продовжувати їх кар'єру. Ось чому ми працювали з нашими партнерами над створенням системи дистанційного тестування з самого початку пандемії. Ми почали здавати дистанційні іспити в травні, і до сих пір студенти в більш ніж 70 країнах здавали іспити CIMA з дому.

У міру того як національні локдауни починають підніматися, екзаменаційні центри поступово відновлюють свою роботу, що дає вам можливість вибрати найбільш підходящий для вас формат складання іспитів, будь то екзаменаційний центр або ваш будинок. Так як COVID-19 продовжує руйнувати мир в доступному для огляду майбутньому, ми рекомендуємо Вам продовжувати обирати дистанційний  іспит, де це можливо.

Ми знаємо, що це може бути тривожна ситуація, тому я хотів би поділитися з вами деякими порадами про те, чого очікувати, здаючи іспит на CIMA віддалено.

1. Скасуйте всі заздалегідь броньовані іспити в центрі тестування перед спробою замовити дистанційний іспит – інакше ви не зможете забронювати іспити з дому до тих пір, і вам буде потрібно 48 годин, перш ніж забронювати свій наступний іспит онлайн. Переконайтеся, що ви плануєте заздалегідь. Завчасне бронювання означає, що у вас більше шансів отримати бажаний вам час.

2. Переконайтеся, що у вас є необхідне обладнання – ви повинні спочатку перевірити вашу установку, щоб переконатися, що ви зможете скласти іспити віддалено:

  • Надійний пристрій з веб-камерою і мікрофоном - рекомендується програмне забезпечення Windows 10
  • Стабільне підключення до Інтернету
  • Смартфон

З. Переконайтеся перед іспитом, що у вас є тихе місце, щоб скласти іспит. У день іспиту переконайтеся, що ви правильно обрали місце  - переконайтеся, що освітлення та опалення правильні.

Нагадайте своїм друзям і родичам, щоб вони не дзвонили вам, тому що потрібно буде тримати телефон вільним, на випадок, якщо знадобиться зателефонувати наглядачеві. Якщо вам подзвонить хтось, хто не є наглядачем, це може викликати дзвінок від справжнього наглядача і ваш іспит може бути припинений.

Ваш іспит буде записаний, так що ви повинні дати на це дозвіл. Це також означає, що ви повинні тримати область навколо вас подалі від будь-яких відволікаючих фотографій і малюнків.

60 хвилин до іспиту: переконайтеся, що ви фізично, розумово і емоційно готові. Закрийте очі і зробіть кілька глибоких вдихів, щоб підвищити концентрацію і концентрацію. Це особливо важливо, тому що ви не в контрольованому центрі тестування.

45 хвилин до іспиту: натисніть на посилання в вашому підтвердженні на електронній пошті. Зробіть 6 фотографій: ви, ваш ID і 4 фотографії вашої кімнати. Вам надішлють посилання на номер вашого мобільного, щоб завантажити це.

У нас також є покрокове керівництво у Му CIMA.

4. Під час іспиту - Ви не маєте права залишати своє робоче місце, тому не забудьте приготуватися відповідно, в тому числі поставити поруч з вами воду в прозорій пляшці або склянці.

Якщо у вас виникнуть будь-які проблеми, ви можете підняти руку через онлайн-платформу, щоб поговорити зі своїм наглядачем.

Не хвилюйтеся, якщо у вас проблеми з зв'язком, ми знаємо, що такі речі можуть трапитися, так що ми вас підтримаємо, якщо вони будуть. Тримайте телефон включеним, хоча і в режимі вібрації, щоб наглядач міг зателефонувати вам, якщо ви втратите зв'язок.

5. Після іспиту - глибоко вдихніть і розслабтеся, ви зробили найскладнішу частину.

Результати Вашого  Objective Test and Certificate in Business Accounting exam будуть доступні через 48 годин після Вашого іспиту. Для отримання результатів Case Study exam вам доведеться почекати 6-8 тижнів.

За додатковою інформацією прохання звертатися:

https://www.cimaglobal.com/Studying/Student-Coronavirus-COVID-19-exam-FAQs/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Бізнес освіта, MBA Менеджмент, керування, KPI