СІМА: Вимоги до практичного досвіду

СІМА: Вимоги до практичного досвіду

Для того, щоб стати дипломованим бухгалтером з глобального менеджменту (CGMA), вам потрібен перевірений відповідний практичний досвід, що базується на робочих умовах, як мінімум на три роки.

Вимоги до практичного досвіду (PER) є важливою частиною процесу кваліфікації CIMA та процесу подання заявки на членство в CIMA. Вони доповнюють оцінки та демонструють вашу здатність застосовувати свої знання та вміння в контексті вашого професійного досвіду. 

Ваша заявка на PER буде оцінена, щоб визначити, чи отримали ви достатній досвід для отримання асоційованого членства - надаючи вам асоційованого дипломованого бухгалтера з управління (ACMA) та позначення дипломованого глобального управлінського бухгалтера (CGMA).

Існуючі вимоги

Оновлені вимоги

Вибір правильних вимог до вас

При поданні заявки на членство в CIMA доступні два маршрути. Кожен маршрут відрізняється своїм процесом та практичними вимогами до досвіду, які він використовує. 

  • Маршрут на паперовій основі (існуючі вимоги)

Наш прямий, паперовий маршрут дозволяє подати заявку на членство в CIMA, подавши просту заявку електронною поштою, поштою або взявши із собою заповнену заявку на очну сесію оцінки членства. На сесії оцінки членства ви зустрінетесь із експертом, щоб обговорити вашу заявку та отримати результат того ж дня. Цей маршрут використовує лише наші вимоги до практичного досвіду, і студенти часто вважають, що це найлегший шлях до членства. 

  • Інтернет-маршрут (оновлені вимоги)

Наш онлайн-маршрут використовує наш інструмент подання заявок на членство (MAT) для подання заявки на членство в CIMA. Цей маршрут використовує лише наші оновлені вимоги до практичного досвіду та узгоджується із CGMA Competency Framework. Оскільки цей спосіб подання заявки працює в Інтернеті, існує ретельний процес перевірки, який вимагає додаткових перевірок.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Бізнес освіта, MBA Менеджмент, керування, KPI