Як наповнитись силою енергії?

Як наповнитись силою енергії?

«Більшість людей думає, що їхній час — це їхня головна цінність. Час дійсно важливий, але ваша головна цінність — це енергія», — Метт Джонсон.

Енергія є життєвим ресурсом, який дає нам сили кожного дня. І часто буває так, що через певні моменти (робота, незакінчені справи, режим сну і т.д), ми втрачаємо свій ентузіазм.
Щоб гідно реагувати на всі виклики, організм потребує багато енергії. Фахівці розробили схему, яка допоможе залишатися активним та ефективним протягом тривалого часу.
Ось деякі поради, які забезпечуть активний день:

  • Старайтесь висипатись.

Привикли сидіти до пізнього часу? Це одна із причин швидкої втомлюваності. Організму не вистачає часу на відновлення, тому ви відчуваєте себе розбитим. Тому старатися планувати день так, щоб спати 7-8 годин.

  • Перегляньте звичне меню.

Не забувайте про воду! Вживайте в достатній кількості протягом дня️. Спробуйте наповнювати організм не тільки вуглеводами, а й відведіть більше місця для білків. Вони допомагають підтримувати в організмі постійний рівень глюкози в крові, а це значить, що до вечері ви не згадаєте про почуття голоду і будете сповнені сил і енергії.

  • Відпочивайте і розслабляйтеся.

Вихідні проведіть з рідними й друзями, забудьте в ці дні про роботу. Займіться медитацією - це відмінний спосіб розслабитися.

  • Цілеспрямованість і пристрасть.

«Запалися вогнем пристрасті, і люди прийдуть подивитися, як ти гориш», — Джон Веслі.
Коли ми горимо ідеєю, ми можемо зробити неможливе. Найчастіше, цілеспрямованість виявляється сильнішою за будь-яку іншу мотивацію. Людина, яка має мету, здатна протриматися довше всіх тих, у кого є лише інтерес.

  • Оточення.

Важливий пункт, оскільки ми маємо здатність заряджатись енергією від людей, і ділитись з нею. Тому постарайтесь оточити себе людьми, які будуть підтримувати та наповнювати вас! 
Театр відіграє вагому роль у цьому процесі енергії. Оскільки театральна дія – це жива дія🔥, яка відбувається через вчинки конкретних героїв та їх переживань.
Тому, саме через акторську майстерність можна звільнитись від негативних емоцій👌🏻, люті чи стресу, шляхом пропрацьовуванням енергії та вивільненням різних емоцій😇.

Запрошуємо вас отримати нові емоції на пробному безкоштовному занятті з Акторської майстерності, яке надасть не тільки енергію, але й нові знайомства. 

Приходь на пробне безкоштовне заняття:

11.06 о 19:00 -  експрес-курс з Акторської майстерності для життя (1,5 міс.) 

18.06 та 23.06 о 19:00 - Акторська майстерність для Життя (3 міс.)  

Реструйся на сайті вже зараз! 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Культура, творчість Лідерство, тімбілдинг Психологія, емоційний інтелект