Пол Эш, FCMA, CGMA, обраний 88-м президентом The Chartered Institute of Management Accountants (СІМА) і 6-м головою Association of International Certified Professional Accountants (AICPA & CIMA)

Пол Эш, FCMA, CGMA, обраний 88-м президентом The Chartered Institute of Management Accountants (СІМА) і 6-м головою Association of International Certified Professional Accountants (AICPA & CIMA)

З червня 2021 року, Лондон - Пол Эш, FCMA, CGMA, був обраний 88-м президентом CIMA, найбільшого у світі професійного органу бухгалтерів з управлінського обліку, і 6-м головою AICPA - найбільш впливового органу професійних бухгалтерів у світі.

Об'єднавши сильні сторони AICPA і СІМА, Асоціація представляє 696 000 членів, студентів і фахівців в області управлінського і державного обліку в 192 країнах.

Впродовж свого річного терміну Пол сконцентрує свої зусилля на цифрових технологіях, переосмисливши послуги, що надаються фахівцями з бухгалтерського обліку, і продемонструвавши цінність, яку вони приносять у світ бізнесу, що швидко міняється.

Він заохочуватиме членів до того, щоб вони використовували нові можливості для надання своїм організаціям допомоги в адаптації і процвітанні в цих складних умовах.

Пол працюватиме в тісній співпраці з Білом Пироли, CPA, CFF, PFS, CGMA, який виконуватиме функції голови AICPA  і заступника голови Асоціації.

При призначенні на цю посаду Пол наголосив: «Я пишаюсь тим, що був обраний Головою СІМА і Головою Асоціації міжнародних дипломованих професійних бухгалтерів. Для нас буде честю служити нашим членам і студентам у всьому світі.

Шок, викликаний пандемією, прискорив трансформацію нашої професії, аби відповідати вимогам ділового світу, що постійно міняється, використати потужність новітніх технологій і залишатися в авангарді ухвалення ділових рішень впродовж багатьох років.

AICPA & CIMA упродовж останніх п'яти років невпинно працювали над тим, щоб забезпечити підготовку менеджменту і бухгалтерів, яких потребує світ. І зараз, більш ніж коли-небудь, ми тут для того, щоб підтримати їх, щоб вони сприйняли зміни і інновації, розвивали свої навички і компетентність і створювали велику цінність в якості стратегічних партнерів для свого бізнесу.

Як фахівці в області бухгалтерського обліку, ми повинні вийти з наших власних зон комфорту і наважитися допомогти нашим підприємствам вийти з кризи, з якою багато хто зараз стикається, і побудувати життєздатніше і стійке майбутнє як для наших підприємств, так і для усіх зацікавлених сторін».
 

Пол став членом CIMA в 1981 році і отримав стипендію в 1986 році. Він уперше став волонтером CIMA в середині 1980-х років під час роботи на Лондонській фондовій біржі, де він ініціював і управляв учбовою програмою, схваленою CIMA, і був членом-засновником CIMA City Interest Group.

У 2013 році Пол був обраний в Раду CIMA у Центральній і Південнійї Англії. Крім того, він був членом засновницької Ради Асоціації, входив до складу Комітету CIMA з членства, глобальних ринків і виконавських комітетів, а також був заступником голови Комітету Благодійного фонду CIMA. Пол також був головою Комітету Асоціації по навчанню упродовж усього життя, де він допоміг внести зміни, необхідні для просування програми CIMA в цифрове століття.

Пол отримав ступінь з економікі в Лестерському університеті і почав свою кар'єру в секторі промислового виробництва. Потім він перейшов в сектор фінансових послуг і в 1980 році приєднався до Лондонської фондової біржі в якості управлінського бухгалтера. Він пройшов свій шлях, щоб стати головним бухгалтером і очолив зміни, які були потрібні в системах звітності Біржі під час дерегулювання ринків фінансових цінних паперів в 1986 році.

Після 12-річної кар'єри в Сіті Пол повернувся в промисловість і торгівлю, граючи корпоративні фінансові ролі з British Gas plc і Greenergy International Limited, перш ніж стати директором групи в 1996 році.

Останнім часом Пол заснував, фінансував і розвивав декілька підприємств в області енергетики, засобів масової інформації і послуг нерухомості.

Його енергетичні підприємства надають енергію і тепло своїм клієнтам в сільськогосподарському і виробничому секторах, використовуючи новітні технології для підвищення ефективності, зниження витрат і викидів вуглецю.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Фінанси, кредит, банківська справа