Унікальна можливість дізнатися як ефективно управляти проектами в NGO

Унікальна можливість дізнатися як ефективно управляти проектами в NGO

Нові виклики сучасності, які постають перед неприбутковим сектором, піднімають низку питань, які необхідно результативно та оперативно вирішувати.

Проектна діяльність громадських організацій вимагає ефективного управління та повинна відповідати високим міжнародним стандартам. Актуальні проекти є саме тими інструментами, якими неприбутковий сектор може впливати на розвиток суспільства та держави.

Розуміючи актуальність вдосконалення знань в області проектної діяльності НГО, в Міжнародній бізнес школі «NIKLAND» разом у партнерстві з Аудиторською компанією «CompassGroup» стартує перша в Україні програма «Управління проектами в неприбутковому секторі». Програма сформована таким чином, щоб допомогти учасникам засвоїти методологію успішного управління проектами та надихнути їх на ефективну реалізацію нових проектів в їх діяльності.

  • Як спланувати та скоординувати реалізацію проекту?
  • Як оцінити ефективність проектної діяльності?
  • Як правильно приймати управлінські рішення на основі моніторингу та оцінки?

Багато представників неприбуткового сектору бажають не тільки знати відповіді на ці питання, але й мати практичні навики для їх втілення. Наші провідні експерти, які мають великий досвід співпраці з міжнародними організаціями та донорами, розкриють сучасні методи та інструменти в управлінні проектами, адаптації та впровадженні проектних рішень у практичну діяльність.

Запрошуємо Вас приєднатися до унікальної можливості збагатити власні знання та примножити ефективність діяльності Вашої неприбуткової організації! Навчання стартує 11 червня та триватиме 3 дні у форматі насичених лекцій та практичних обговорень з експертами. Станьте частиною важливого та реєструйтеся за посиланням.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини