Підходить до завершення реєстрація на закордонне стажування для підприємців «Присутність на ринках ЄС. Інтенсивний бізнес - курс», яке пройде 11 – 16 березня у Польщі, Чехії та Австрії!

  • 7 лютого 2017
  • ТренінгиНовини

Мета стажування: набуття практичних знань та формування навиків, необхідних для прийняття рішення стосовно започаткування та ведення власного бізнесу на території ЄС з використаням існуючих можливостей підтримки та розвитку бізнесу.

Приємним бонусом стажування стане зустріч із польськими підприємцями від об’єднання бізнесменів "Арена бізнесу" у форматі бізнес – зустрічі та неворкінгу. На ній ви не лише познайомитеся із принципами європейської співпраці, але й зможете знайти партнерів саме у вашій сфері!

Арена бізнесу – організація, яка має на меті допомогу у побудові бізнесів шляхом рекомендацій та регулярно проводить бізнес-сніданки, бізнес-вечері, нетворкінги для знайомства представників бізнесів, налагодження ділових контактів, побудови нових партнерств.

Також в рамках стажування ви дізнаєтеся, як зареєструвати фірму в одній з європейських країн та вести успішну підприємницьку діяльність. Як залучити фінансові ресурси для старту бізнесу, підібрати команду та просувати власну продукцію через дистриб’юторські мережі.

Відвідаєте інституції підтримки бізнесу: спеціальні економічні зони, агенції розвитку регіонів, структури підтримки інвесторів і дізнаєтеся, на яку підтримку можете розраховувати, вирішивши розпочати діяльність на європейському ринку.

Встигніть подати заявку для участі у стажуванні до 10 лютого.

Детальніше із умовами участі у стажуванні ви можете познайомитися на сайті фундації CEASC http://www.ceasc-bw.com/products/zakordonne-stazhuvannya-prisutnist-na-rinkakh-jes/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини