Випускник IT STEP Academy започаткував проект "Батяр-фільм "Львівська кнайпа"

Випускник IT STEP Academy започаткував проект "Батяр-фільм "Львівська кнайпа"

Головна ідея проекту - показати глядачам хто такі Львівські батяри і чим вони різняться від всіх інших.

Випускник IT STEP Academy Юрій Голдінов є учасником Львівського театру історичних мініатюр, та разом зі своєю командою виспупив ініціатором цікавого та оригінального проекту, який отримав назву «Батяр-фільм «Львівська кнайпа».

Головна ідея проекту, яку називає Юрій, показати глядачам хто такі Львівські батяри і чим вони різняться від всіх інших. Вони звичайні люди, як і всі Львів’яни. А от образ життя, почуття гумору, вміння висміяти чиїсь халепні дії, або вчинки (навіть, якихось високопосадовців), от саме це і різнить їх від всіх інших.

Метою фільму не є відтворити якісь певні історичні події і сам фільм планується не як остаточний закінчений вироб, який можна подивитись кілька раз і потім вдало про нього забути. Він планується, як короткометражні комедійні сюжети-скетчі окремими серіями по 20-30 хвилин, по одному-два сюжети на серію, і, звісно, що не буде прив’язуватись до історичної хронології.

Для втілення проекту у життя,  організатори вирішили звернутись до краудфандингу – платформи, де кожен з нас зможе підтримати ідею та докласти свою руку до втілення проекту у життя. За посиланням нижче можна знайти більш детальну інформацію про майбутній фільм, а також познайомитись з кошторисом проекту.

Читати статтю

Сторінка у Facebook


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини