Лекція «Як потрапити на Microsoft Imagine Cup та отримати інвестиції?»

Лекція «Як потрапити на Microsoft Imagine Cup та отримати інвестиції?»

Хто спікер? Валерій Ясаков – засновник та ідейний натхненник компанії Benamix, переможець Міжнародного конкурсу Imagine Cup від Microsoft в номінації Software Design в 2012 році, а також переможець ІТ-чемпіонату “Золотий байт-2012”.

Приходь та дізнайся кейс фіналіста Microsoft Imagine Cup-2012 Валерія Ясакова!  

Microsoft Imagine Cup – міжнародний технологічний конкурс  серед студентів, який проводиться за підтримки Microsoft. Змагання проводяться у різних категоріях у 2 етапи – регіональні тури та міжнародний фінал.  Головне завдання команд учасників – розробка ідеї та створення прототипу за допомогою сучасних інформаційних технологій. Переможці національного туру отримають можливість поїхати на міжнародний фінал в США та поборотись за приз до 100 000 $!

Приходь 14 березня о 19:00 в IT Step Academy та дізнайся більше про те, як взяти участь Microsoft Imagine Cup 2018  та що потрібно для того, аби створити амбітний проект!

Під час лекції Валерій розкаже:

  • Що таке Microsoft Imagine Cup та чому варто брати участь?
  • Які ідеї привертають увагу суддів?  
  • Як спланувати роботу команди та створити прототип? 
  • Як презентувати свій проект? На що звертати увагу?

Також під час лекції, ми поговоримо про те, які проекти чекає цьогорічний Microsoft Imagine Cup. Коли? 14 березня, 19:00 Де? IT Step Academy, вул. Замарстинівська, 83а. https://lviv.itstep.org/for-students-uk/lekciya-yak-potrapiti-na-microsoft-imagine-cup-ta-otrimati-investici%d1%97/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини