Блог навчальних закладів

На жаль, статтю не знайдено

Цю статтю було видалено або приховано.

Знайдено 36 статей

Основи персонального тренінгу у фітнесі

Головна мета персонального тренінгу у фітнесі — це вміння складати зболансовані тренувальні програми для здоров'я людини. Оздоровчий фітнес спрямований на підвищення загальної якості життя клієнтів, а не тільки на досягнення спортивних досягнень.

Розклад навчальних семінарів на лютий у Smart Fitness Academy

Запрошуємо Вас на навчання. Ви отримаєте унікальну можливість в Україні мати навчання за міжнародними стандартами та методиками з сертифікатом SFA від найкращих фахівців країни з 30 річним досвідом у підготовці фітнес тренерів і керівників,

9-10 лютого запрошуємо Вас на тренінг "Організація ефективних продажів і комунікацій з кліентом фітнес клубу"

Ваші фітнес фахівці можуть бути висококваліфікованими, обладнання та технології особливими, умови для тренування комфортними, проте якщо відсутня ефективна організація продажів, то дуже мале коло людей оцінить переваги Вашого фітнес клубу.

Запрошуємо на степ аеробіку - PRO. Комбінації високої складності. Навички презенторства. 15-16 грудня в Київі

Унікальна можливість здобути нові знання зі степ-аеробіки, перейняти досвід та фішки від методистів міжнародного рівня, опрацювати навички складання та розучування комбінацій ІІ та ІІІ рівня складності.

Запрошуємо 29.02-1.03 на семінар-практикум у Львові "Пилатес на мате (1 модуль)"

Щоб Пілатес був цікавий Вашим клієнтам, важливо розібратися з принципами методу,правилами проведення уроку кліентам різного рівня підготовленності.Ми приділяємо багато уваги теорії і практиці, техніці кожної вправи, правильній подачі їх займаючимся.

Запрошуємо 1-2 грудня в Київ на курс «Персональний тренер тренажерного залу», модуль-1

Ви отримаєте унікальну можливість дізнатися і відпрацювати на практиці методики Американського Коледжу спортивної медицини з оздоровчого фітнесу у найкращій школі країни у підготовці фітнес тренерів.

Расписание обучения Smart Fitness Academy на декабрь

Вы хотите приобрести престижную профессию или повысить квалификацию в области фитнеса. Приглашаем Вас в наш профильный образовательный центр с более 27 летним опытом подготовки специалистов и руководителей.

Где учат тренеров по Стретчингу

В Smart Fitness Academy мы разработали уникальный семинар на основе глубоких научных знаний с доступной подачей и большого количества практики, чтобы ваши тренировки были динамичными, интересными и безопасными.

Календарь семинаров Smart Fitness Academy на октябрь

Вы хотите приобрести престижную профессию или повысить квалификацию в области фитнеса. Приглашаем Вас в наш профильный образовательный центр с более 30 летним опытом подготовки специалистов и руководителей.

Запрошуємо на практичний семінар 27-28 жовтня. "Організація ефективних продажів і комунiкацiй з клiєнтами у фітнес клубi"

Ви дізнаєтеся і опонуєте: легку модель ведення перемовин з клієнтами для продажу клубних карт і посуслуг фітнес клубу,алгоритм і інструменти для проведення ефективних презентацій фітнес клубу,навчитесь ефективного працювати з заперечення Клієнтів